banner113

Ak Partinin bazı ilçe başkanları değişiyor!

banner106

Ak Parti'de olağan kongre süreci Antalya genelinde sürüyor. Bazı İlçe başkanları ile yeniden yola devam kararı alınırken bazı İlçe başkanlarına ise teşekkür edildi.

Ak Partinin bazı ilçe başkanları değişiyor!
16 Eylül 2020 Çarşamba 10:22

banner108
banner238

Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş sosyal medya hesabından bazı ilçe başkanlarına şimdiye kadar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür edip bundan sonraki çalışma ve yaşamlarında başarı diledi. Taş, partinin genel merkezinde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığındaki heyet tarafından aday adayları ile yapılan istişare sonunda kimlerin aday olarak kongreye gireceğini duyurdu. 

Taş'ın yaptığı paylaşıma göre;
Elmalı'da Haluk Altunkaya başkan adayı oldu, Mustafa Başkaya’ya ise emeklerinden dolayı teşekkür edildi. 
Konyaaltı'nda Tayfun Bayar'ın  başkan adayı olacağı ilan edilirken mevcut İlçe başkanı Ramazan Erçin’e teşekkür edildi.

Muratpaşa'da ise Osman Ülker'in ilçe başkan adayı olarak belirlendiği Alpaslan Belin’e ise görev süresindeki çalışmaları için teşekkür etti. 

Daha önce Ak Parti Alanya ilçe Başkanlığını ziyaret eden Erkan Kandemir, Alanya'da hem Toklu'nun çalışmalarına övgü dolu sözler sarfetmiş hem de Alanya İlçe Başkanlığının yurt genelinde ki tüm teşkilatlara projesiylede örnek olacağını ifade etmiş bu yönde çalışma ekibine talimat vermişti.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.