banner113

AKP Antalya il başkanlığı için temayül

banner106

Antalya Ak Parti’de mevcut il başkanı Av. Rıza Sümer’in aday olmayacağını açıklamasından sonra bugün yapılan temayül yoklamasından 5 isim çıktı

AKP Antalya il başkanlığı için temayül
02 Mart 2018 Cuma 09:52

banner108
banner238

Ak Parti’de bugün yapılan temayül yoklamasına il yönetim kurulu üyeleri, il disiplin kurulu üyeleri, büyükşehir belediye meclis üyeleri, il kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, ilçe gençlik ve kadın kolları başkanları katıldı.
Yapılan değerlendirmede 5 isim çıktı. Mevcut il yönetim kurulu üyeleri Ali Çetin, Osman Dirican, eski milletvekili Burhan Kılıç, Kepez İlçe Başkanı İbrahim Ethem Taş ve Birlik Vakfı Başkanı Bekir Asri il başkanlığı için Ankara genel merkeze görüşme yapmak için gidecek isimler olarak belirlendi.
KULİSLER BAŞLADI
Bu arada, temayülden çıkan 5 aday için partide kulis faaliyetleri hemen başladı. Cumartesi günü Ankara’ya gidip görüşme yapmaları beklenen adaylardan İbrahim Ethem Taş’ın bugün istifasını verdiği ileri sürülürken, il başkanı adayı yapılmaması halinde koltuğuna geri dönemeyeceği bilgisi kulisleri karıştırdı. Bazı partililer dönebileceğini söylerken, bazıları da tüzük gereği istifa eden il veya ilçe yöneticinin yeniden koltuğuna oturamayacağını ileri sürdüler.
Bu arada, bir belediye başkanının, Kepez İlçe Başkanı Taş’ı tüzüğün ilgili hükmüne rağmen istifaya ikna ettiği, amacının kendi istediği bir ilçe başkanını bu koltuğa oturtturmak olduğu kulislerde en çok konuşulan konu oldu.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.