banner113

AKP'li Toklu açtı ağzını yumdu gözünü. CHP ilçe başkanını çok sert eleştirdi!

banner106

AKP İlçe Başkanı Mustafa Toklu, CHP Alanya İlçe Başkanı Çoşkun Karadağ ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu

AKP'li Toklu açtı ağzını yumdu gözünü. CHP ilçe başkanını çok sert eleştirdi!
01 Ağustos 2019 Perşembe 16:15

banner108
banner238
Toklu açıklamasında şunları şöyledi. 

CHP İlçe Başkanı Sayın Karadağ’ın partisinin Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası yapmış olduğu basın açıklamasını şaşkınlık ve üzüntü içerisinde okudum.
                Şahsım ve Teşkilatım olarak göreve gelmiş olduğumuz ilk günden beri ALANYA için BİR olalım BİRLİK olalım dedik. Alanya için TAŞ üstüne TAŞ koyandan kim olursa olsun  Allah razı olsun, her zaman yanında oluruz, destekçisi oluruz dedik. Bu ifadeleri kentimize hizmet etme noktasında Felsefe edindik ve tüm söylemlerimizde samimiydik.
                Siyasi bir kimliğin, hele hele İlçe Teşkilat Başkanı vasfında bir kimliğin sırf siyaset yapmış olmak için, sırf muhalefet yapmış olmak için olanları olmamış gibi lanse etmesi, yapılanları yapılmamış gibi göstermesi ve görünenleri görmezden gelmesi günümüz siyasetinde karşılık bulmamaktadır. Bu tutum içerisinde olan bir siyasi ya kendi eksikliklerini ve yanlışlarını örtmek için hedef şaşırtıp bilgi ve algı kirliliği yaratmak istemektedir; ya da yapılmış ve yapılmakta olan projelerin yanına yaklaşmayacağını, buna benzer projeleri bırakın daha küçüklerine bile imza atamayacağını bildiğinden karalama kampanyası yapmak istemektedir. Bunun başka bir izahatı mantığa uyan bir açıklaması olamaz.
                Sayın Karadağ; görünen köy kılavuz istemez ancak; sizin bu köyü görebilmeniz için oturmuş olduğunuz kapalı mekanlardan çıkıp halkın arasına katılmanız lazım, caddelerde, sokaklarda, kırsal mahallelerde gezmeniz, bulunmanız lazım. Gezin, dolaşın ve görün; görün ki kendinizin ne kadar yanıldığınızı, ne kadar gurur duyacağınız bir kente ve kent yatırımlarına sahip olduğumuzu görün, bu gururu, mutluluğu yaşamaktan bunları Ak Parti yaptı diye kendinizi mahrum bırakmayın.
BOŞ İDDİALAR
                Bu kent bu memleket bizim, sizin, hepimizin. Partizanlık yapmak için, muhalefet olmak için altı boş iddialar ile kamuoyunu meşgul etmeyelim.
                Sayın Karadağ’ın bu talihsiz açıklamalarının altında hangi duyguları, nedenlerin olduğunu da az çok tahmin edebiliyorum ve anlıyorum. Biraz kendisi ile empati kurunca da kendisi adına üzülüyorum. Bir tarafta Havaalanı, İki Üniversite, Bölge Hastanesi, Diş Hastanesi, Çevre Yolları, Viyadükler, Köprüler, Tüneller, Kuş Yuvası Yolları, Tüneller, Okullar, Hastaneler yapan kentin kalkınması için değil elini tüm vücuduna taşın altına sokan, her türlü temsiliyet ve başvuruda en üst seçilerde hareket eden , Bakanımızla Milletvekillerimizle bir çok ilden daha fazla yatırıma sahip Turizm, Tarım, Eğitim kenti yapan Ak Parti iktidarı ve Ak Parti iktidarı var iken; Diğer tarafta ise Ak Parti tarafından yapılmış ve hizmete sunulmuş Ay Sultan Kadınlar plajını işletmeyi bırakın açık tutmayı bile beceremeyen, Kentimizin gururu en önemli Markası-Değeri olan Alanya Sporumuz için başlattığımız Tesislerin inşaatını ve projesini durduran, Kent için Yerel Yönetimler nezdin de pozitif bir değer katarak hiçbir projesi olmayan bir anlayış ortada.
BECEREMEDİNİZ!
                Sayın Karadağ size naçizane bir tavsiyede bulunmak isterim, bırakın Araştırma Hastanesi yapmayı bir plajı dahi açık tutmayı becerememiş bir partinin İlçe Başkanı olarak hizmet etmek istediğiniz ilçede yapılanlara, yaşananlara gözlerinizi, algılarınızı, duyularınızı kapamayın. Siz de bu kentin bir ferdi olarak Ak Parti yapmış olsa bile bu gurura bu mutluluğa ortak olun, ortak olun ki daha iyilerine kavuşabilmek adına kent olarak birlikte hareket edebilelim, ortak olun ki bizlerin çalışma şevk ve motivasyonu artarak devam etsin. Ortak olmak istemiyorsanız da sizden istirhamım yanlış ve gerçek dışı bilgilerle siyaset yapmayı bırakın. Zaten her noktayı iyi bilen vatandaşlarımız yanlış yönlendirmeye çalışmayın o devirler çoktan geride kaldı.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.