banner113

AKP'li Toklu'dan CHP'li Budak'a cevap!

banner106

Avrupa Birliği eski Bakanı Egemen Bağış’ın Prag Büyükelçiliğine atanmak istenmesinin ardından 'Dışişleri Bakanlığı, AK Parti’nin arka bahçesi' eleştirisinde bulunan CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak’a Mustafa Toklu da aynı sertlikte cevap verdi.

AKP'li Toklu'dan CHP'li Budak'a cevap!
26 Ağustos 2019 Pazartesi 09:52

banner108
banner238
Daha önce AB Bakanlığı görevi yapan ve 17-25 Aralık sürecinde “Bakara Suresi” hakkında telefon konuşmaları kamuoyuna yansıdığı iddiasıyla o dönem görevden el çektirilen Egemen Bağış’ın Türkiye’nin Prag büyükelçisi olarak atanması için agreman yani atama için uygunluk araştırması istenmesine CHP’den tepki AK Parti’den destek var.
'DIŞ POLİTİKAMIZ BATAKLIĞA SAPLANDI'
CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, sosyal medya hesabından “Dışişleri Bakanlığı AKP'nin arka bahçesi oldu. Kariyer diplomatları arka plana ittiler. Erdoğan'ın ödüllendirmek istediklerini istisnai atamalarla büyükelçi yaptılar. En son örneği ise Egemen Bağış... Dış politikamız işte bu nedenlerle de bataklığa saplandı. Bedelini ödüyoruz.” notunu paylaştı. 
'AT GÖZLÜKLERİ İLE BAKMAYIN'
Budak’ın bu paylaşımının ardından ise AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu aynı sertlikte Budak’a cevap verdi. Toklu, "Dış politikamızdaki başarıyı görmezden gelmek ancak at gözlükleri ile bakmak İle oluyor. Lütfen ülke meselelerine objektif yorumlar yapalım” Budak ve Toklu’nun yazışmalarına ise şimdilik Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve bakanlıktan cevap verilmedi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.