banner113

AKP'li Tokludan, Chp ve İyi Parti ilçe başkanlarına taş!

banner106

AKP'li Tokludan, Chp ve İyi Parti ilçe başkanlarına taş!
23 Temmuz 2019 Salı 22:51

banner108
banner238

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına İl Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı’da katıldı. İlçe Başkanı Mustafa Toklu toplantıda  ilk olarak hafta sonu gerçekleştirilen Gökbel Güreşleri hakkında konuştu, emeği geçenlere teşekkür etti. Toklu, "Öncelikle hafta sonu yapılan Gökbel Güreşlerinin katılımı ile ilgili tüm vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu güzel organizasyonu yapan 15'incisi düzenlenen, bu yıl organizasyonu yapan başta belediye başkanımız olan Adem  Murat Yücel başkanımız olmak üzere tüm belediye personeline, güvenlikçisinden, organizatörüne kadar, temizlikçisinden çaycısına kadar bütün belediye personeline teşekkür ediyoruz.

Gerçekten gün geçtikçe her yıl daha da büyük bir ivme kazanan Gökbel Güreşleri Türkiye’de de adını duyurmuş durumda. Kalabalığında, katılımında yüksek seviyede olması, vatandaşlarımızın bu organizasyona rağbet göstermesi, bizleri de mutlu etti. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu organizasyonun kalitesi, değeri, marka değeri katlanarak artmaya devam eder" dedi.

YAYLA ZİYARETLERİ BAŞLIYOR
Geçtiğimiz yıl ziyaretler düzenleyerek Alanya’nın yaylalarında yaşayan vatandaşlarla buluşan Toklu, aynı programın bu yıl da tekrarlanacağını kaydetti. Toklu, "Teşkilatımızın önümüzdeki haftalarda yapacağı yayla ziyaretlerini değerlendirdik. Bildiğiniz üzere geçen yıl yapmış olduğumuz, dört bölümde sonlandırdığımız yayla ziyaretlerinin ikincisinin bu yıl da Gökbel Güreşleri'nin ardından hem doğuda hem batıda teşkilatımızla birlikte düzenleyeceğiz. Önce batı mahallelerimizin yaylarından ardından da doğu mahallelerinin yaylalarını gezip oradaki vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz, vatandaşlarımızın yayladaki sıkıntılarını dinleyeceğiz. Biliyorsunuz, Alanya’da yayla kültürü vardır ve yıllardır sürmektedir, Atalarımızdan gelen bir anlayış, yaşam tarzıdır. İnşallah vatandaşlarımızı bu yılda yaylalarında ziyaret edeceğiz. Yine önümüzdeki günlerde özellikle yarın ve bugün Antalya milletvekilimiz Sayın Sena Nur Çelik’le birlikte bir dizi programlara katılıp Alanya’daki çalışmaları ve ziyaretleri yerinde değerlendireceğiz" diye konuştu.

Chp ve İyi Parti ilçe başkanlarına yüklendi...

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, geçtiğimiz hafta, 15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Günü etkinliklerine katılmayan CHP ve İYİ Parti İlçe Teşkilatlarını eleştirmişti. CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’ın ise “FETÖ’nün siyasi ayağı ortaya çıkmadan programlara katılmayacağız” demişti. Başkan Toklu, geçen haftanın gündemi bu tartışmaya da yanıt verdi. Toklu, "Tabii Cumhuriyet Halk Partisi bildiğimiz üzere geçen yıl bu programlara katılmıştı ama bu yıl hem CHP, hem İYİ Parti ilçe başkanları gördüğüm kadarıyla bu programlara katılmadı. Bu bir mazeret değildir. Zaten bununla ilgili çalışmalar yapıldı, bundan sonraki çalışmalarda yapılıyor. Biz orada vatanını, milletini, bayrağını, ezanın yanında olduğumuzu, bu zor günlerinde vatandaşlarımızın nasıl 15 Temmuz'da sahada tanklara, bu FETÖ terör örgütüne karşı birlikte olduysak, 15 Temmuz’un yeni yıl dönümünde de tüm siyasi partileri biz alanda vatandaşlarımızla birlikte bugün anma alanında olmalarını beklerdik, olmadığı için de biz bu üzüntümüzü dile getirdik" ifadelerini kullandı.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.