banner113

AKP’ye çalıştı CHP’den kazandı

banner106

Adı Batuhan Ülker… Daha 25 yaşında… 20 yaşında Antalya’da AKP ile tanıştı, Lütfi Elvan’ın seçimlerinde ekibindeydi. Elvan’ın haberlerini yaptı, fotoğraflarını çekti, medyaya servis etti. Sosyal medyasını yönetti. Sonra Bakan Elvan onu Ankara’ya çekti.

AKP’ye çalıştı CHP’den kazandı
10 Aralık 2020 Perşembe 09:59

banner108
banner238

Ankara’da Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nda (BTK) sosyal medya sorumlusu oldu.

AKP’nin genel merkezinde gençlik kollarında medya işlerini yürüten ekibin içinde yer aldı. Yine AKP’nin Ankara İl Başkanlığı’nda görev yaptı.

Batuhan Ülker, (ayakta sağda) Bakan Lütfi Elvan'ın Antalya Milletvekili seçildiği seçimlerde ona çalıştı.

Antalya İl Başkanlığı’nda basında, özel kalemde çalıştı.

Ve, 2019 yerel seçimlerinden birkaç gün sonra, Menderes Türel’in koltuğu kaybettiği, İyi Parti’nin desteği ile CHP’nin seçimi kazandığı Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde ortaya çıktı.

Batuhan Ülker, Muhittin Böcek ile selfie yaparken...

Antalya’da Kanal V’nin bünyesinde kurulan Panda şirketinin yöneticisi oldu. Seçimden hemen sonra 5 ayda, 3 fatura kesti büyükşehire…  215 bin lirayı cebe indirdi.

Sonra bu AKP’li genç, CHP’li büyükşehirin ve Muhittin Böcek’in sosyal medyasını yönetmeye başladı. Facebook’ta, twitter’de, instegram’da hangi haber girecek, hangi mesaj gidecek, hangi fotoğraf kullanılacak onun elindeydi herşey…

Batuhan Ülker (solda sakallı) Ak Parti'nin seçim işlerinde yönetim kadrolarında yer aldı 

Büyükşehirin tanıtım-medya kozmik odası ona teslim edilmişti.

Kendisini sosyal medya uzmanı olarak tanıtıyor ama büyükşehirin sadece merkezde değil, ilçelerindeki sanatçı, ses ve sahne düzenini şirketinin üzerinden yapıyordu. Hatta, büyükşehir için şirketinden sandalye, masa, masa örtüsü bile kiralıyordu. Sonra büyükşehire fatura ediyordu.

İşte size bu AKP’li becerikli gencin albümünden birkaç fotoğraf:

Ak Parti Tanıtım Medya Başkanı ile Panda Şirketi'nde...

Ak Partili'lerle bir seçim çalışması sonra, 'Meydanlarda beklemeye devam elhamdülillah' diye attığı tweet... Bu tweete dönemin ilk başkanı Rıza Sümer'i,  Menderes Türel'i, Ak Parti Antalya Milletvekili ve MYK Üyesi Musafa Köse'yi de eklemiş... Batuhan Ülker (ortada)

DURSUN GÜNDOĞDU'NUN AKP'Lİ GENÇ BÜYÜKŞEHİRİ FATURA MANYAĞI YAPMIŞ YAZISI İÇİN TIKLAYIN
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.