banner113

Akseki ve Gündoğmuş DEVA İle Buluştu

banner106

Deva Partisi Antalya il başkanlığı bugün iki törene eş zamanlı olarak ev sahipliği yaptı. İl başkanlığında yapılan törende Akseki ve Gündoğmuş ilçe Başkanlarına mazbatalarını teslim eden Deva Partisi Antalya İl Başkanı Süleyman Akıncı “Sizlerle gücümüze güç katacağız.” dedi.

Akseki ve Gündoğmuş DEVA İle Buluştu
01 Şubat 2021 Pazartesi 09:34

banner108
banner238


Elimi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğim
Ali Babacanın Genel Başkanı olduğu Deva Partisi, atamalarına devam ediyor. Bugün gerçekleşen törende Akseki ilçe başkanlığına atanan Mehmet Ali Şener “Bu önemli günde bu kıymetli görevi almanın mutluluğu içerisindeyim. Deva Partisi kısa sürede vatandaşlarımızın gönlüne girip yer edinmiştir ve umut haline gelmiştir. En büyük inancımız ise Başarıya ulaşmak olacaktır. Her bir bireyi Ayrıştırmadan bizim için ne kadar kıymetli olduğunu tekrar ifade etmek isterim. Öncelikle sayın il başkanımız Süleyman Akıncıya ve il yönetimine çok teşekkür ederim” dedi.

Kötü gidişata dur deme vakti
Bir diğer Mazbata teslimi ise Gündoğmuş ilçe başkanlığına atanan Mehmet Özkan oldu. Özkan konuşmasında “gidişatın böyle kötü olduğu bir dönemde bizlerin bir arada toplanmasına vesile olan Sayın Ali Babacana şükranlarımı sunuyorum. Gündoğmuşta ve Antalyada partimizi en iyi yerlere getirebilmek için çok sıkı çalışacağız.Görevimi lağıyla yerine getireceğimi belirtmek isterim.Herkese şükranlarımı sunarım”  dedi.
 
Kısa sürede çok güzel teşkilatlandık
Törende konuşan Deva Partisi Antalya İl Başkanı Süleyman Akıncı, Teşkilatlanma hakkında bilgi verdi. Akıncı “Göreve geldiğimiz dört ay gibi kısa sürede sağlam adımlar atarak teşkilatlanmamıza devam ediyoruz. Deva ailesi her geçen gün büyümeye devam ediyor.Teşkilatlanmalarımızı diğer ilçelerde de tamamlayıp halkımızla buluşmak için sabırsızlanıyoruz. Bugün partimizin bayrağını iki farklı ilçemizde dalgalandıracak ilçe başkanlarımızı belirledik. Kendilerine beraber yürüyeceğimiz bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Deva Partisi il binasında gerçekleşen tören, yetki belgelerinin teslimi, ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.