banner113

Alanya AK Parti'den pandemi tedbirli kongre!

banner106

AK Parti Alanya İlçe Başkanlığı 19 Eylüldeki kongresinde korona virüs salgını nedeni ile tedbirleri sıkı bir şekilde uygulayacak.

Alanya AK Parti'den pandemi tedbirli kongre!
03 Eylül 2020 Perşembe 09:26

banner108
banner238


Ak Parti’de Alanya ve Genel Merkezde çeşitli kademelerde görev yaptıktan sonra 2017’de ilçe başkanı seçilen mimar Mustafa Toklu’nun 19 Eylül’de yapılacak kongrede yeniden aday  olacak. AK Parti Kongrelerinin büyük bir demokrasi şöleni havasında geçtiğini kaydeden Toklu, bu yıl ilçe kongresini Dinek mevkiinde bulunan açık hava salonunda maske, sosyal mesafe, hijyen tedbirleri altında gerçekleşeceğini kaydetti. 

AK Parti ilçe kongrelerinin demokrasi şöleni havasında geçtiği kaydeden Toklu “AK Parti vefanın, siyasette saygının, sevginin, hizmet aşkının ön plana alındığı demokrasi şöleni olan kongremiz bu yıl pandemi nedeni ile halkımızın sağlığı için tedbirler içinde geçecek. Bu konuda katılım sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleştireceğiz. Birbirimize maskeli mesafeli bir kongre olsa da gönül birliği yaptığımız dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve davamız, ülkemiz ve geleceğimiz için sandıkların başında partililerimiz ile birlikte kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongremizin halkımız ve bölgemiz adına şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum”dedi.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.