banner113

Alanya Belediyesi Belediye olalı böyle yatırım görmedi

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel den önemli açıklamalar

Alanya Belediyesi Belediye olalı böyle yatırım görmedi
09 Mayıs 2017 Salı 18:38

banner108
Oyuncu Evrim Akın, Alanya'da öğrencilerle buluştu
İlgili Galeriye Git
banner238
17 Mayıs Çarşamba günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katılacağı törende Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in 3 yıllık hizmet süresinde yaklaşık 304 Milyon TL’lik maliyetle Alanya’ya kazandırdığı 216 eser ve projenin açılış ve temel atma töreni gerçekleştirilecek.
HİZMETLERİMİZİ TAÇLANDIRACAĞIZ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bir basın toplantısı yaparak 17 Mayıs Çarşamba günü saat 12.30’da Belediye Hizmet Binası arkasında düzenlenecek Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni ile ilgili basın mensuplarına bilgi verdi. “Dünyanın en güzel şehrine en güzel hizmetleri yaparak, belediyemizi halkla buluşturarak 3 yıldır ürettiğimiz projelerin bir kısmını yeni açılışlarla, bir kısmını da temel atmalarla taçlandırmak istedik.” diyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Yücel, “Partimizin vizyonu ve misyonu doğrultusunda üretken belediyecilik anlayışı ile hizmet etmekteyiz. Şehrin huzuru, mutluluğu için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. ” şeklinde konuştu. 
3 YILDA 304 MİLYON TL’LİK YATIRIM
Belediye Başkanı Yücel, toplu açılış ve temel atma töreninde açılışı yapılacak ve temeli atılacak 216 eserin toplam maliyetinin 304 Milyon TL olduğunu açıkladı.  Başkan Yücel, “3 yılda 304 milyonluk yatırım yaptık. İhale aşamasında daha çok projelerimiz var. Kalan süre içerisinde daha bir çok yeni yatırımlara da el atacağız.” dedi.
“GENEL BAŞKANIMIZI ALANYA’DA AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYACAĞIZ”
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de 17 Mayıs’ta düzenlenecek programa katılacağını belirten Belediye Başkanı Yücel, “Bundan önceki ziyaretlerde ve haftasonu programımızda Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi bu açılışlar için Alanya’ya davet ettik.  Yoğun programları arasında bizleri kırmadılar. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, 17 Mayıs Çarşamba günü saat 12.30’da bizleri onurlandıracaklar. Genel Başkanımız programda halkımıza hitap edecekler. Genel Başkanımızı aramızda görmekten mutluluk ve onur duyacağız.” dedi.
BAŞKAN YÜCEL’DEN DAVET
 Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tüm Alanya halkını Belediye’nin toplu açılış ve temel atma programına davet etti. Başkan Yücel, “Tüm Alanya halkını belediyemizin programına davet ediyorum. Alanya halkımızın o gün bizlerle olacaklarını biliyorum. Şimdiden tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. ” şeklinde konuştu.
                Açılışı yapılacak projelerden bazıları;
Demirtaş Sahipsiz Hayvan Geçici Bakım Evi Ve Rehabilitasyon Merkezi 
Oba Kız Öğrenci Yurdu 
Kestel ve Toslak  Düğün Salonu 
Alaiye – Kestel İsa Küçülmez – Konaklı Cömert Caddelerinde Prestij Caddeleri 
6 Adet Belediye Ek Hizmet Binası (Avsallar/ Oba Park Ve Bahçeler/  Mahmutlar / Payallar / Tosmur Temizlik İşleri / Sarımut ) 
24 Adet Taksi Durağı 
Muhtarlık Hizmet Binaları 
Çıplaklı Kalker Maden Ocağı 
Park Ve Bahçeler Bitki Üretim Tesisi 
55 Adet Yeni Park Ve Çocuk Oyun Grubu
Hacet Mahallesi Köprüsü 
Şekerhane Mahallesi Katlı Otopark 
126 Adet Yeni Araç 
2 Adet Atık Çöp Aktarma Ve Terfi Merkezi 
       2 Adet Geri Dönüşüm Tesisi 
       Sosyal Projeler  

Temel Atma Töreni Yapacak Projelerimizden Bazıları;

GES Enerji Üretim Tesisi
Tavşandamı Rekreasyon Alanı 
Teleferik Projesi 
Çayarası Camii Yapımı
Payallar Çok Programlı Lise 
Kestel – Mahmutlar Anadolu Lisesi 
Demirtaş Kültür Merkezi Ve Düğün Salonu 
Güney Düğün Salonu 
      Mahmutlar – Avsallar – Okurcalar- Çevre Düzenlemesi Ve Prestij Caddeleri 

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.