banner113

ALANYA BELEDİYESİ ÇÖZÜM MASASI VE İSTİHDAM OFİSİ MAHMUTLAR’DA HİZMETE GİRDİ

banner106

Mahmutlar Mahallesi’nde Alanya Belediyesi Çözüm Masası ve İstihdam Ofisi hizmete açıldı. Vatandaşların taleplerini daha hızlı çözüme kavuşturacak ofisin ilk ziyaretçisi ise Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel oldu.

ALANYA BELEDİYESİ ÇÖZÜM MASASI VE İSTİHDAM OFİSİ MAHMUTLAR’DA HİZMETE GİRDİ
06 Ocak 2023 Cuma 11:51

banner108
banner238


Vatandaşların, Alanya Belediyesi’nin her hizmet birimine bağlı ekipleriyle doğrudan ve hızlı bir şekilde temas kurduğu ve taleplerini iletebildiği Çözüm Masası Ofisi, Mahmutlar Mahallesi’ne de açıldı. Hızlı nüfus artışıyla birlikte yoğunluk yaşanan Mahmutlar Mahallesi’nde taleplere daha hızlı cevap verebilmek adına kurulan ofis, aynı zamanda İstihdam birimi olarak da hizmet verecek. Alanya Belediyesi Çözüm Masası ve İstihdam Ofisi’nin ilk ziyaretçisi ise Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel oldu.

Başkan Yücel’e Meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top da eşlik etti.

YÜCEL: “VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİNE DAHA HIZLI ULUŞACAĞIZ”

Alanya Belediyesi Çözüm Masası ve İstihdam Ofisi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, personelden bilgi alırken şu ifadeleri kullandı; “Mahmutlar Mahallemizde hızlı bir nüfus artışı yaşanıyor. Burada oluşan yoğunluğun ardından taleplere daha hızlı ulaşabilmek adına böyle bir ofis açma kararı aldık. Bu ofisimiz aynı zamanda İŞKUR ile ortaklaşa yürüttüğü çalışmalarda işsizlik problemine ciddi bir çözüm olarak sunduğumuz İstihdam Ofisi olarak da hizmet verecek. Güler yüzlü ve tecrübeli ekip arkadaşlarımızın Mahmutlarlı vatandaşlarımızı karşılayacağı Çözüm Masası ve İstihdam Ofisi'miz bölgemize hayırlı olsun.”

Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top, bölgeye kazandırılan ofisin vatandaşların taleplerine ciddi bir çözüm oluşturacağını belirterek Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekip arkadaşlarına vatandaşlar adına teşekkür etti.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.