banner113

Alanya Belediyesinde görev dağılımı yapıldı. Hangi yardımcıya hangi birimler verildi

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Tunahan Kasapoğlu, Hasan Erdoğan, Nazmi Yüksel, Abdullah Akbaş, Rüştü Özgür Karamut ve Ali Yenialp'ten sonra Meclis Üyesi Fevzi Alaaddinoğlu'nu da başkan yardımcısı olarak atamıştı. Alaaddinoğlu'nun başkan yardımcısı olmasıyla başkan yardımcılarının sorumluluk alanları da yeniden belirlendi. 

Alanya Belediyesinde görev dağılımı yapıldı. Hangi yardımcıya hangi birimler verildi
20 Temmuz 2022 Çarşamba 18:43

banner108
banner238

Yeni dönemde Alaaddinoğlu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Kentsel Tasarım Müdürlüğü ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü'nden sorumlu olacak. Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu ise İmar ve Bayındırlık Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Plan ve Proje Müdürlüğü'nden, Hasan Erdoğan ise Yazı işleri Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Spor Müdürlüğü'ne bakacak. 

Başkan Yardımcısı Rüştü Özgür Karamut, Fen İşleri Park ve Bahçeler ile Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, Nazmi Yüksel ise, Mali Hizmetler, Destek Hizmetleri, Sosyal Hizmetler, Emlak ve İstimlak, Abdullah Akbaş Tiyatro, Kültür ve Sosyal İşleri, Ali Yenialp ise Temizlik İşleri, Zabıta, Veteriner İşleri, Çevre Koruma ve Kontrol müdürlüklerinden sorumlu olacak.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.