banner113

ALANYA BELEDİYESİNDEN KORTEJ YÜRÜŞÜNDEKİ GÖRÜNTÜLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA: BAŞKAN YÜCELİ YIPRATMAYI KENDİSİNE GÖREV ADDEDEN...!

banner106

Alanya Turizm ve Sanat Festivalinde kortej yürüyüşündeki görüntülerle ilgili Belediye'den açıklama geldi.

ALANYA BELEDİYESİNDEN KORTEJ YÜRÜŞÜNDEKİ GÖRÜNTÜLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA: BAŞKAN YÜCELİ YIPRATMAYI KENDİSİNE GÖREV ADDEDEN...!
31 Mayıs 2022 Salı 14:58

banner108
banner238

Açıklamada şu ifadelere yer verildi. 27/28/29 Mayıs’da Alanya’mızda düzenlediğimiz  20. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali,  Alanya'nın hem turizm, hem sanat hem de yöresel değerlerinin tanıtıldığı, yaşatıldığı bir festivaldir.  20 yıldır başarıyla gerçekleşen festival, Alanya halkı ile özdeşleşmiş, binlerce vatandaşın ilgi gösterdiği ve destek verdiği , şehrin en büyük organizasyonudur.
Festivalin ilk günü düzenlenen Yörük Göçü ve Kortej  programının kortej kısmına katılan iki kişilik kadın animasyon grubunun kıyafeti bazı yayın organlarında gündeme getirilmiştir. 
Belediyemiz tarafından, Alanya'nın birlik ve beraberliğinin simgesi olan festivalimiz öncesinde her yıl olduğu gibi tüm kurum, kuruluş, sivil toplum örgütü, siyasi partiler, turizm dernekleri , yabancı ülke vatandaşların bağlı bulunduğu dernekler ve turistik tesisler festivale davet edilmiştir. Bir turistik tesise ait animasyon grubu da iki kadın üyesi ile korteje katılmıştır. 
Yörük Göçüne katılacak ekip ve gruplar organizasyon komitesi  tarafından belirlenirken, kortej yürüşü herkese açıktır. Bahse konu  kadın animasyon ekibi, yürüyüşün başlaması sonrası farkedilmiş,  belediyemiz yetkililerince kortejin amacı anlatılmış, nazikce uyarılmış ve kortejde kısa bir süre kaldıktan sonra alandan ayrılmışlardır.
Turizm cenneti Alanya’mızda herkese açık olan bir festivale, belediyemizin bilgisi dışında katılan bir animasyon grubu üzerinden belediyemiz ve festivalimize yapılan eleştiriler yersizdir. Dünyanın en huzurlu ve mutlu kenti Alanya’mızda hergün onbinlerce kişinin katıldığı, uluslararası ve ulusal düzeyde kentimizin tanıtımına katkı sağlayan festivalimizdeki bir ayrıntıyı, Alanya Belediyesi ve Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’i yıpratmayı kendisine görev addeden birkaç kişinin gündemde tutma çabası beyhude bir uğraştır.
21. Alanya  Uluslararası Turizm ve Sanat Festivalinde buluşmak dileğiyle…

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.