banner113

Alanya Büyükhasbahçe mahallesine muhtar adayı

banner106

Alanya'da muhtar adayları bir bir çıkmaya başladı. 

Alanya Büyükhasbahçe mahallesine muhtar adayı
01 Mart 2018 Perşembe 16:17

banner108
banner238

2019'UN Mart ayında yapılması beklenen yerel seçimlere 1 yıldan fazla bir süre kala, muhtar adayları şekillenmeye başladı. Alanya'nın sevilen esnaflarından Erol Darı da doğup büyüdüğü Büyük Hasbahçe Mahallesi'nin yönetimine talip oldu. Şu anda Tuğran Sağlamel'in muhtar olduğu mahalleye, muhtar tarafından hiçbir hizmet getirilmediğini söyleyen Erol Darı, neden aday olduğunu da şu sözlerle açıkladı: "Mahalleme hizmet edebilmek için aday oldum. Mahallemizin çok ihtiyaçları var. Bizim oturacak bir kafeteryamız, taziye yerimiz, muhtar odamız, sağlık ocağımız dahi yok.
'VATANDAŞ ÇOK ZORLANIYOR'
Mahallemiz 35 Metrelik Çevreyolu'ndan başlar, Tavşandamı'na kadar devam eder. Tahminen yüzde 90 derece bir meyil var. İnerken ve çıkarken zor bir yoldur. Mahalledeki vatandaşların yaya olarak sağlık ocağına gidip gelmeleri çok zor. Ayrıca 4 binin üzerinde okuyan çocuk var. Bu çocukların ne kafeteryası, ne de doğru düzgün gidecek bir yerleri var. Hiçbir yürüyüş yolumuz yok. Şunu da açık söyleyeyim. Mahallemiz yıllardır hizmet görmedi. İlk defa bu sene bazı bölümlere asfalt döküldü.
'SEÇİLİRSEM HEP ÇALIŞACAĞIM'
Kaldırımımız bile yok. Küçük bir kaldırım var, o da evlere şenlik. Allah izin verirse ve seçilirsem hizmetleri mahallemize taşımak için çalışacağım. Buradan söz veriyorum. Seçilirsem mührü cebime koyup 5 sene yatmayacağım. Bir sonraki seçimde halkın karşısına çıkmayacağım. İnsanların her zaman yanında olacağım. Azalarımla beraber istişare edeceğim, eksiklerimizi dosya haline getirip ilgili makamlara götüreceğim ve hizmet isteyeceğim. Tuttuğumu koparmak adına mahallem için uğraşacağım. Şu an seçim kitapçığı hazırlanıyor. 20-25 gün içerisinde kitapçıklarımızı bölge halkına dağıtmaya başlayacağım."

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.