banner113

Alanya çevre yolu çile yolu oldu!

banner106

Alanya'nın trafik çilesi kentin en önemli sorunlarından ve gündem maddelerinden biri. 

Alanya çevre yolu çile yolu oldu!
31 Mart 2022 Perşembe 14:03

banner108
banner238

Nüfus arttı, doğru orantılı olarak araç sayısı da çoğaldı. Şehirlerarası geçiş için planlanan çevreyolu yetersiz kaldı. Turizm cenneti Alanya’da trafik içerisinden çıkılmaz bir hal aldı!

Manşet Alanya gazetesi sahibi Hüseyin Kalaycı konuyu gündeme getirerek sosyal medya hesabından şunları yazdı.

Burası İstanbul trafiği değil Alanya Çevre yolu sabah saatleri. Çevre yolu çile yolu oluyor artık. Fotoğrafları yaklaştırın ve inceleyin.. Ucunu görmek mümkün değil. Sürücüler isyanda.

Vatandaşlar ise Alanya çevre yolu ile ilgili şu yorumlarda bulundu.

Ali Uysal: Sabah 08.00 ile 09.00 arası hiç çekilmiyor
Mehmet Turemis: Hüseyin bey, ben kuzey Alanya’da oturuyorum. Kuzeyliyim ve bu yoldaki bu çileyi biliyorum defalarca gündeme getirdim ama maalesef bir adım önüne geçemedik zaten her 300 metrede bir trafik ışığı var bu yol programı alırken alttan üsten geçitler yapılmadı. Bir takım ara yollar yapılmadığı ve bu sebepten dolayıdır ki yoğunluk yaşıyoruz. Yedi Bilim koleji var. Servisleri öğretmenleri öğrencileri arabalar işte. Hamit Özçelik ortaokulu var. Buraya gelen veliler Mahmutlar‘dan Hamit Özçelik orta ilköğretim okulu, veliler geliyor, öğrenci geliyor, tabi haliyle bunlar burayı kilitliyorlar. Sonucunda durum bu biz bu çileyi her gün yaşıyoruz.
Mustafa Gökcek: Pişmiş aşa su katılmaz. İmar planı geçerken yapılır o işler. Planda yolu, okulu, camisi, park yerleri altı, üstü, yanı, kenarı heryeri ayarlanır. Bu kadar satılan daireye görede bu trafik gayet normal karşılanmalı.
Mesut Gozubuyuk: Obadan adliyeye kadar 7.8 dk. Adliyeden hal kavşağına varmak 20-30 dakika. 
Şukru Tıkmak: 20 yıl da Alanyada 5 km yol yapıldı şimdiye kadar çevre yolu çoktan bitmesi gerekiyordu. Altarnatif yollar açılması gerekiyordu. Yeni bir çevre yolu başlaması gerekiyordu. Ben Anamur yolu açıldığında Alanya trafiğini düşünemiyorum. 
Tahsin Yalçın: Birde turizm sezonu açılsın dahada felç olacak ya ara sokaklara ne demeli patika yol gibi ASAT'ı CLK'sı, Telekomu gelen kazıyor. Eski parke taşları yerini toz toprak engebe çukur, enkaz bırakıyorlar ve gürültüsü de çabası.
Hilmi Fidancı: Bin Nüfuslu Burdur Çeltikçi de EDS var. Alanya çevre yolunda bir tane denetim yok. Kazaların, can ve mal kayıplarının sorumlusu denetim yapmayan yetkililer. Tır, otobüs, beton mikseri sol şeritte giden araçları taciz edip yol istiyor..
İbrahim Tanrıtanır: Nedeni sağ şeritlare araç park etmek..

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.