banner113

Alanya çevre yolu ulaşımı masaya yatırıldı. Kilit noktalarındaki kavşaklara düzenleme geliyor

banner106

Alanya çevre yolundaki kavşaklara düzenleme geliyor

Alanya çevre yolu ulaşımı masaya yatırıldı. Kilit noktalarındaki kavşaklara düzenleme geliyor
13 Ocak 2023 Cuma 16:59

banner108
banner238

Alanya’nın ulaşım konularını görüşmek üzere Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Başdanışmanı Mustafa İpek, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Karayolları Bölge Müdürü Ahmet Gülşen ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat bir araya geldi. Toplantıda Alanya’nın yoğun göç almasıyla birlikte yaşanan yoğunluk ile şehir içi trafiğinde yapılacak yeni düzenlemeler, çevre yolunda belirli kavşaklardaki düzenleme ile Yeşilöz ve Demirtaş kavşaklarının düzenlenmesi konuları görüşüldü. Bu konular üzerine gerekli tüm tedbirlerin ve önlemlerin biran önce alınması için çalışmaların başlayacağını belirten İlçe Başkanı Mustafa Toklu;

“Alanya Kaymakamımız Sn. Dr. Fatih Ürkmezer, Dışişleri Bakanlığı Başdanışmanı Sn. Mustafa İpek, Alanya Belediye Başkanı Sn. Adem Murat Yücel, Karayolları Bölge Müdürümüz Sn. Ahmet Gülşen ve İlçe Emniyet Müdürümüz Sn. Murat Kenan Patat ile bugün Alanya’mızın kesintisiz, güvenli ve konforlu ulaşımı için neler yapılacağı ve yapılması gerekenleri görüşmek, kesin sonuçlar üretmek üzere bir araya geldik. 

Alanya’mızın kesintisiz, güvenli ve konforlu ulaşımı için çalışmalarımız bir an olsun durmadı. Halkımızla istişare köprüleri kurup, her talebi değerlendirdik. Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu başta olmak üzere gerek Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu ile gerekse Karayolları Bölge ve Şube Müdürlerimiz ile yapmış olduğumuz görüşmeler ve toplantılarda, Alanya’mızın çevre yolu üzerinde bulunan kilit noktalarda yeni kavşak düzenlemeleri ile trafiğin akış seyrini kesmeden ulaşımı daha güvenli hale getirmek için önerilerimizi sunup yapılması gerekenlerin istişarelerini yapmıştık.

Alanya’mızın son yıllarda yoğun bir göç alması sebebiyle şehir içi trafiğinde oluşan yoğunluk bir takım olumsuzluklara sebebiyet vermektedir. Bunun bilincinde hareket ederek çözüm önerilerimizi bugün tekrardan masaya yatırdık. Kesin çözüm için yapılması gerekenleri sunduk." dedi.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Alanya'nın her sorunuyla yakından ilgilendiğini belirten Başkan Toklu; "Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu'na Alanya'mızın her türlü sorunuyla ilgilendiği için halkımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadelerine yer verdi.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.