banner113

Alanya'da adaylığını açıklayan ilk muhtar 

banner106

Yaklaşan yerel seçimlerin Alanya ayağında adaylığını ilk açıklayan Okurcalar mahallesinden 4 dil bilen turizmci Hasan Emioğlu oldu.

Alanya'da adaylığını açıklayan ilk muhtar 
25 Ekim 2017 Çarşamba 11:37

banner108
banner238

"Okurcaların Emrindeyim" diyen Okurcalar Mahallesinin muhtar adayı Hasan Emiroğlu, çalışmalarına start verdi. Geçtiğimiz dönem ki seçimlerde muhtarlığı az bir farkla kaptıran Emiroğlu, bu dönem hızla başladı. Bilgimi, tecrübemi ve Okurcaların geleceğini teminat altına almak için aday olduğunu açıklayan Emiroğlu'na ilgi ise büyük. Mevcut muhtar Mehmet Uygun'un yeniden aday olmayacağı Okurcalar'da seçim çalışmalarına başladığını ifade eden Emiroğlu, çevre mahallelerin hem muhtarları hem de vatandaşlarında büyük desteği almış gibi gözüküyor. 
YEREL İDARELERLE İSTİŞARE HALİNDE OLACAĞIZ
Tek amacım doğum büyüdüğüm mahalleme hizmet etmek olduğunu söyleyen Emiroğlu "Ben gücümüzü koltuktan değil, halkımdan alıyorum. Yıllardan beridir bekleyen sorunlar var. Tabiri caizze halı altına atılmış. Bu sorunlar halı altlarından çıkartılım; çözüm yolları aranacak. Bölgemiz yazın hareketli ancak kışın ise sessizliğe bürünüyor. Daha iyi bir kış sezonu için neler yapılması gerektiğini üzerinde çalışmalar yapacağız. Telefonum 24 saat açık olacak. Yerel idarelerle devamlı istişare halinde olacağız. Mahallemizin hem turizm hem de tarım daha fazla pastadan pay alması için vargücümüzle ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız. Önümüzdeki haftalarda yine mahallem ile ilgili olarak projeleri halkımızla paylaşacağız" dedi.
4 DİL BİLİYOR
Rusça, Almanca, Lehçe ve İngilizce bildiğini belirten Emiroğlu, Okurcalar'ın yönetimine talip olacak birikime sahip olduğunu açıkladı. 
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.