banner113

ALANYA'DA CK ZİRVESİ

banner106

Alanya'nın CK yatırımlarını konu alan ve geniş kapsamlı gerçekleştirilen toplantıya CK Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Cengiz, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, CK Bölge Müdürleri, Muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı. 

ALANYA'DA CK ZİRVESİ
01 Temmuz 2022 Cuma 20:48

banner108
banner238

Bölgede yürütülen yatırımların ele alındığı toplantıda CK yetkilileri talepleri dinleyerek notlarını aldı. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Toklu, "Alanya'mız için bir aradayız. Alanya'mızın menfaatleri doğrultusunda her türlü adımı atıyoruz. CK Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ekrem Cengiz'in katılımıyla CK Bölge Müdürleri, Belediye Başkanı, MHP İlçe Başkanımız, Alanyaspor Başkanımız, muhtarlarımız, STK temsilcileri ile bölgemizde ki elektrik yatırımlarını ve süreçlerini konu alan toplantımızı gerçekleştirdik. Muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın iletmiş oldukları talepleri rapor haline getirip yetkililere sunduk.

Bu toplantının yapılmasına vesile olan başta Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere, CK Akdeniz Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ekrem Cengiz'e, bölge müdürlerimize ve emeği olan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.