banner113

Alanya'da imar yolları açılıyor!

banner106

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, doğudan batıya imar yolu açma ve düzenleme çalışlarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Cikcilli- Mamadı arası 30 metrelik imar yolu stabilize olarak ulaşıma açıldı.

Alanya'da imar yolları açılıyor!
12 Nisan 2022 Salı 14:08

banner108
banner238

Alanya Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl Cikcilli, Büyükhasbahçe ve Çevre Yolu trafiğini rahatlatmak için başlattığı 30 metre genişliğindeki imar yolunda dolgu ve hafriyat çalışması tamamlanarak, yol stabilize olarak ulaşıma açıldı. Altyapı çalışmasının ardından yolun asfaltlama çalışmasına geçileceğini aktaran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kuzeyden Cikcilli üzerinden çevre yoluna alternatif bir güzergâh oluşturduklarını söyledi.
MAHALLELERDE YENİ YOL ÇALIŞMALRI DEVAM EDİYOR
Kentin gelişime göre imar yolu açma çalışmalarına hız verdiklerini belirten Başkan Yücel, “Bu kapsamda Çıplaklı, Mahmutlar, Payallar, Demirtaş, Kestel ve Karakocalı’da yol çalışlarımız devam ediyor. Ayrıca kırsal mahallelerimizde yol düzenleme ve altyapı çalışmalarımız var. Oba- Karakocalı ve Dimçayı Yolunda ise sona geliyoruz. Şu an bölgede yol genişletme çalışmaları ve istinat duvarı yapımı tamamlanmak üzere. Sezon öncesi yolu trafiğe açmayı hedefliyoruz.” dedi.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.