banner113

Alanya da seçim heyecanı!

banner106

Seçime ilginin yoğunlaştığı Alanya’da bölgenin ilk ve tek araştırma ve danışmanlık şirketi Just, seçim öncesi anket çalışmalarına başladı

Alanya da seçim heyecanı!
28 Ocak 2023 Cumartesi 13:40

banner108
banner238

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimler için 14 Mayıs'ı işaret etmesinin ardından Alanya’da seçim heyecanı başladı. Alanya’daki siyasiler seçim çalışmalarına hız verirken, araştırma şirketleri de seçim öncesi anket çalışmalarına başladı. Alanya ve bölgenin ilk ve tek 'Araştırma ve Danışmanlık Şirketi' Just, deneyimli saha ekibiyle birlikte Alanya halkının nabzını tutuyor.

Seçim öncesi yapılan anket çalışmaları hakkında bilgi veren Just Araştırma ve Danışmanlık Şirketi Uzman Sosyoloğu Esra Demir, “Just Araştırma ve Danışmanlık Şirketi olarak her hafta olduğu gibi bugün de sahadayız. Yerel seçim ve genel seçim öncesi çalışmalara başladık. Genel seçim öncesi partilerin oy oranlarını ölçüyoruz. Siyasi çalışmalara başladık.

Alanya’nın gündemini de aynı zamanda araştırıyoruz. Vatandaşlara "Bu pazar genel seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?

Antalya Milletvekili Adayı olarak Mali Müşavir Hüsnü Akçalıoğlu’nu görmek ister misiniz? AK Parti hükümetinin Alanya’da yaptığı çalışmalardan memnun musunuz?

Alanya il olmalı mı?" sorularını yöneltiyoruz. Vatandaşların gözlemlerini ve düşüncelerini not alıyoruz. 3 gün boyunca sahadayız. Analizlerimizi önümüzdeki hafta paylaşacağız" ifadelerini kullandı. 

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.