banner113

Alanya'da tabletler öğrencilere dağıtıldı!

banner106

Alanya'da tabletler öğrencilere dağıtıldı!
30 Aralık 2020 Çarşamba 14:27

banner108
banner238
Alanya Kaymakamı Sayın Dr. Fatih Ürkmezer ve AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu öğrenciler ile bir araya geldi. Alanya Kaymakamı Sayın  Dr. Fatih Ürkmezer, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, bugün Hidayet Görgün Ortakulu’nda öğrencilerle bir araya gelerek sevinçlerine ortak oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan;  500 bin adet  tabletin Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere  dağıtımlarının  bu hafta başlatılacağı açıklanmıştı. 

BAŞKAN TOKLU AÇIKLAMASINDA
‘‘Bugün Sayın Kaymakamımız Dr. Fatih Ürkmezer, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Yılmaz ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizle beraber, Milli Eğitim Bakanlığımız öncülüğünde, Alanya Kaymakamlığımızın koordinesi ile yürüttüğümüz çalışmaya, sağlanan desteklerle temin edilip, öğrencilere verilecek tabletleri Hidayet Görgün Ortaokulu’nda öğrencilerimize dağıtarak sevinçlerine ortak olduk.
Eğitim bizim en hassas noktamızdır. Pandemi sürecinde ki en büyük kahramanlarımızdan biride çocuklarımız, öğretmenlerimiz ve velilerimizdir. Geleceğimizin umudu çocuklarımıza herzaman  destek vermeye devam edeceğiz. Çocuklarımızın mutluluğu ve başarısı bizim en büyük temennimizdir.  Bu vesileyle Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk'a, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na, bölge Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’ İfadelerine yer verdi.

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.