banner113

ALANYA'DA YOLCULAR HALK OTOBÜSLERİNDEN ŞİKAYETÇİ! BALIK İSTİFİ YOLCULUK'DAN BIKTIK!

banner106

Antalya Büyükşehir Belediyesi denetiminde olan Alanya'daki halk otobüsleriyle ilgili şikayetler her geçen gün artıyor

ALANYA'DA YOLCULAR HALK OTOBÜSLERİNDEN ŞİKAYETÇİ!  BALIK İSTİFİ YOLCULUK'DAN BIKTIK!
14 Ekim 2022 Cuma 09:33

banner108
banner238


Figen Yeşilkır: 9 numara Hacımehmetli otobüsü seferleri ne zaman normale dönecek acaba. Sabah 07:15 var görünüyor öğlen 12.00 akşam üstü ise 18.00 seferleri geçmesi lazım, onlar bile geçmiyor. Pandemi bitti hala normalleşemedik mi? Öğrenciler var, insanlar yürüyor, burası zaten merkeze uzak. Bari otobüsü normal saatine çevirin. Herkes mağdur 

Gldkn Oksn: Oba Mah.Köseler Caddesi, buradan 15 numaralı otobüs günde 4 defa geçmekte. Akşam son otobüs 18.30'da geçiyor. İnsanların işe gidip gelişleri sıkıntılı. Yürüyerek gidip gelenler var ki nereden baksanız 3 km yürümek durumdalar. Bunun kışı var, yağmuru var, yazın güneşi var. Ve gidiş dönüş güzergahları farklı olduğu için, buradan Devlet hastanesine giden birisi, orada mahsur kalıyor. Acilen sefer sayılarının arttırılmasını (saat 21.00 a kadar) farklı numaraların da konmasını talep ediyoruz.

Mine Uzun: Bugün saat 13.30 ile 13.45 arası 07 HLN 07 plakalı belediye denetimli otobüse, Tosmur mahallesinden bindim. Kartımdan iki defa para çekildiğini farkettim. Şoföre izah ettiğim halde hakarette uğradım. O saatler arası araç içi kameranın seyredilip gerekli yerlere bildirim yapılmasını önemle arz ederim. Alanya da yaşayan biri olarak böyle şoförlerin otobüs şoföruyum diye kullanılmamasını öneriyorum.


Ümmühani Çakar: Oba sahil hattında otobüs belkiyorum.. Sabah saatleri de değil ama iki otobüs dolu geçti. Üçüncüyü bekliyoruz. İşe geç kalıyoruz. Ve bunu hep yaşıyoruz.. Ücretler hep artıyor ama otobüsler hiç artmıyor. Balık istifi yolculuk yapmaktan usandık.. Çözüm istiyoruz artık.


Ahmet Eser: Neden durakların isimleri yok. Toplu taşımada ekranlarda durak isimleri yazmalı ki nerede ineceğini bilgin yabancı turistler. 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.