banner113

Alanya'daki akademik odaları sorunları masaya yatırdı

banner106

Alanya Akademik odalar platformu ilçenin sorunlarını masaya yatırdı

Alanya'daki akademik odaları sorunları masaya yatırdı
12 Temmuz 2019 Cuma 18:38

banner108
banner238



Alanya Akademik Odalar Grubu olarak; İnşaat Mühendisleri Odası, Harita ve Kadastro Mühendisler Odası, Veteriner Hekimler Odası, Diş Hekimleri Odası, Eczacılar Odası, İçmimarlar Odası, Elektrik Mühendisler Odası temsilcileri, Alanya Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığına yeniden seçilen Kerim Gökçeoğlu ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 


Bektaş Mahallesindeki Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası binasında bir araya gelen Alanya Akademik Oda temsilcileri, Murat Yıldız, Abdullah Akbaş, Kenan Ersoy, Murat Özçelik, Okan Ahmet Yılmaz, Gökhan Sipahioğlu, Ali Aras, Ümit Miroğlu ve Selçuk Topaloğlu; Kerim Gökçeoğlu ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular.

Yapılan değerlendirmede; Temsil ettiğimiz meslek disiplinlerine göre teknik, sağlık ve eğitim alanlarında yaşamış olduğumuz kente dair hepimizin söyleyecekleri var. Kent sorunları ile ilgili toplumu bilinçlendirmek için akademik odalar olarak zaman zaman görüş ve düşüncelerimizi belirtmemiz gerektiği noktasında ortak düşüncede buluştular. Bu çerçevede kent yöneticileri ile de bilgi paylaşımı yapmak için bir araya  gelmemiz gerekir dediler. Son günlerde gündem de olan trafik güvenliği noktasında yapılan çalışmaların önemine vurgu yapıldı. Trafikte, turizm sezonunda bir çok yayanın karşıdan karşıya geçerken kazaya kurban gitmesinin üzüntü verici olduğu ve bu nedenle trafikte önce yaya uygulamasının kentimiz adına önemli bir gelişme olduğu belirtildi. Yeni çıkan yasa ve yönetmeliklerin toplum nezdinde daha iyi anlaşılabilmesi adına temsil ettiğimiz meslek disiplinlerine göre ehil kişiler tarafından kamuoyuna bilgi verilmesinin önemine atıfta bulunuldu.
 
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.