banner113

ALANYA'DAKİ SİYASİ PARTİLER İLÇE BAŞKANLARI: SEÇİME HAZIRIZ

banner106

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim tarihi olarak 14 Mayıs'ı işaret etti. Siyasi partilerin Alanya ilçe başkanları "Seçime hazırız" dediler

ALANYA'DAKİ SİYASİ PARTİLER İLÇE BAŞKANLARI: SEÇİME HAZIRIZ
19 Ocak 2023 Perşembe 09:00

banner108
banner238

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemizdeki yükseliş sürüyor. Bu ilerleyişi ve istikrar ortamını yeniden sağlamak için AK Parti Alanya İlçe Teşkilatımızla birlikte çalışmalarımıza durmaksızın devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yüzyılı'nın ilk mitingi olan Antalya'da, genel seçime 5 ay gibi bir sürenin kaldığını telafuz etmiş ama tam tarih açıklanmadığı için kamuoyunda da seçim tarihi merak konusu olmuştu. Genel seçim ne zaman olursa olsun, tarih farketmeksizin AK Parti Alanya hazır ve her daim sahada olan bir teşkilattır. Ak Parti Alanya, bu hafta sonu seçim olacakmış gibi seçime hazırlanan bir teşkilattır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı seçerek ülkemizdeki istikrarın devam etmesi için gayret ve azim göstereceğiz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizi ulaştırmak, milletimizi kavuşturmak istediğimiz hedeflere hamd olsun, büyük ölçüde kavuştuk. Yeni hedeflerimize de kavuşturmaya devam ediyoruz" 
CHP'Lİ KARADAĞ: SİYASET MÜHENDİSLİĞİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, seçim tarihinin 14 Mayıs olarak işaret edilmesinin siyaset mühendisliği olduğunu kaydederek "Biz CHP olarak zaten erken seçim taraftarıydık. Ancak Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden aday olabilmesinin önünü açmak için seçimi 1 ay erkene almak siyaset mühendisliğidir. Biz CHP Alanya Teşkilatı olarak seçime her zaman hazırız ve sahadayız. Genel merkezimizden gelecek talimatlar doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı yapacağız" 
MHP'Lİ SÜNBÜL: BİZ HER ZAMAN SAHADAYDIK
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, MHP Alanya İlçe Teşkilatı olarak seçime her zaman hazır olduklarını ifade ederken, "Biz her zaman sahadaydık, yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Son bir ay içinde sahadaki çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırdık. Mahallelerdeki örgütlenmelerimizi tamamladık. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.
İYİ PARTİLİ ARIKAN : HER ZAMAN HAZIRIZ
İyi Partili Alper Arıkan da seçime her zaman hazır olduklarını ifade ederek "Hem Alanya hem de Antalya teşkilatları olarak seçime her zaman hazırız. Bu seçimler ülkemiz için iyi günlerin başladığı bir milat olacak. İYİ Parti Antalya ve Alanya'da birinci parti çıkacak" 
GELECEK PARTİLİ ÇAKAN: GELECEK BİR GÜN MUTLAKA GELECEK
Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Av. Mevlüt Çakan, seçime hazır olduklarını ifade ederek "Çünkü ülkenin geleceği Gelecek Partisi’ndedir. Özetle diyorum ki, Gelecek bir gün mutlaka gelecek!” 
DEVA PARTİLİ ÇAKAN: ÜLKEYİ YAŞANMAZ HALE GETİRDİLER
DEVA Partisi Alanya İlçe Başkanı Av. Ahmet Çakan" Türkiye önemli bir geçiş sürecinde. Ülkenin geldiği bu yıkıcı ekonomik sürece baktığımızda 2023 seçimlerinin uçurumdan düşmeden önceki son viraj olduğunu söyleyebiliriz.  DEVA olarak güncel sorunlara yönelik çözüm ve politikalar üretiyoruz. Eylem planlarımızı hayata geçiriyoruz. Ülkemize ve seçmenlere güveniyoruz. Yenilikçi siyaset anlayışımızla sahada oluyoruz. Başta kadınlar olmak üzere çok farklı kesimden insanlarla bir araya geliyoruz. Hukuksuzluk, hayat pahalılığı, geçim sıkıntısı, enflasyon, işsizlik. 2023 yılı seçim yılıdır, sandık yılıdır. Kime dokunsak bin ah işitiyoruz. Çünkü ülkeyi yaşanmaz bir hale getirdiler" dedi.
SAADET PARTİLİ SARICA: BEMBEYAZ BİR SAYFA AÇACAĞIZ
Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca "Bizler Milli Görüşçüler olarak ülkemizde yolsuzluğun ve israfın defterini düreceğiz . Adaleti , istişareyi , görevlendirmelerde ehliyet ve liyakatı esas alan tertemiz ve bembeyaz bir sayfa açacağız . Seçimlerden sonra dünün yanlışlarını bir kenara bırakarak doğru olanı yapacak ve aydınlık yarınları hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.


 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.