banner113

ALANYA'DAN BİLAL KORKMAZ, TÜRSAB BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

banner106

Uzun süre Antalya ve Alanya’da STK başkanlığı yapan Bilal Korkmaz TÜRSAB başkanlığına adaylığını açıkladı. 

ALANYA'DAN BİLAL KORKMAZ, TÜRSAB BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI!
07 Kasım 2022 Pazartesi 13:58

banner108
banner238

Güçlü, etkin ve üyelerine daha çok kazandıran bir TÜRSAB hedefi olduğunu belirten Korkmaz, "İlk işimiz bölgelerde acentaları toplayarak sorunları dinleyip, neler yapabileceğimizi ortak akılla belirleyeceğiz. Seçimden seçime üyelerini ziyaret eden bir başkan olmayıp, sürekli irtibat halinde sorunları yerinde dinleyerek çözüm odaklı bir çalışma yapacağız.” 

27 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşecek olan TÜRSAB Olağan Genel Kuruluna başkan adaylığını açıklayan Bilal Korkmaz, üyelerine genel kurula katılma çağrısında bulundu. Oldukça İddialı açıklamalarda bulunan Korkmaz, Demokratik ve güzel bir seçim olması yönünde temennilerde bulundu.

TÜRSAB başkanı olarak ilk hedeflerimden birisi de, daha güçlü, daha çok kazanan, daha etkin bir yapıyı oluşturup üyelerimizin emeklerinin karşılığını sonuna kadar almalarını sağlayacağız. Acentaların hakları için her türlü çabayı göstereceğiz. Ayrıca Seyahat acentalarını kurtaracak turizmi geliştirme Kooperatifini biz bölgemizde kurduk. Bu kooperatifin şu an 100'ün üzerinde bulunuyor. Biz bunu genele yayma hedefimiz var. Tüm üyelerimizi bu kooperatife üye yaparak ve TÜRSAB'ın gelirlerinden bir kısmını bu kooperatife aktararak üyelerimize kredi verip ayrıca kar payı dağıtacağız.

GENEL KURUL TARİHİ VE YERİ
TÜRSAB Olağan Genel Kurulu'nun birinci toplantısı, 21-22 Kasım 2022 günü İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı - Harbiye İstanbul adresinde saat 10:00'da, birinci toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 26 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 09:00'da aynı adreste, seçimler ise 27 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşecek.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.