banner113

Alanya'dan DEVA'ya yüksek talep var. Kaç kişi müracaat etti. İşte bu soruların cevapları bu haberimizde!

banner106

Deva Partisi Antalya il kurucu heyet üyesi Kurumsal iletişim ve Tanıtım Başkanı Emre Karaşin, Manşet Alanya'dan Hüseyin Kalaycı'nın sorularını yanıtladı

Alanya'dan DEVA'ya yüksek talep var. Kaç kişi müracaat etti. İşte bu soruların cevapları bu haberimizde!
26 Kasım 2020 Perşembe 15:18

banner108
banner238

Ali Babacan'ın genel başkanlığını yaptığı DEVA Partisi Antalya il teşkilatı oluşturuldu. Deva Partisi Antalya il kurucu heyet üyesi Kurumsal iletişim ve Tanıtım Başkanı Emre Karaşin, Manşet Alanya'dan Hüseyin Kalaycı'nın Alanya teşkilatının oluşturulması ile ilgili sorusunu yanıtladı. 
ALANYA'DA SAYI 250
Karaşin "Kurumsal partili sistemimizde genel merkez önderliğinde çalışmalarımız sürüyor. Müracaatlar dijital ortamda  gerçekleşiyor. Kurumsal bir partiyiz. Bu sebeble calışmalarımızı genel merkezin bizden istediği kurallara riayet ederek sürdürüyoruz. Partimize Alanya'dan müracaat eden parti gönüllü sayımız 250 ye yükseldi. Gönüllü olarak partimizde görev yapmak istediklerini belirtmişlerdir. Bizde benim başkanlığımda 4 kişilik bir kurucu yönetim kurulu üyesi arkadaşımızla dijital ortamda müracaat eden 250 gönüllü vatandaşımızla telefonla görüştük. Belirli bir sayı olmasından ötürü Alanya'dan 30'a yakın gönüllü arkadaşımızla yüz yüze görüştük. Görüşme sonucunda fikir ve kanaatlerimiz rapor halinde il yönetimine teslim edildi. Alanya ile ilgili en nihayi kararı genel merkezimiz ve il başkanlığımızın koordinasyonu ile 10 gün içerisinde netlik kazanacağını öngöruyoruz. Onaylanma olduğunda Alanya kamuoyu ile paylaşacağız. Ayrıca Alanya'dan müracaat edenlerin yaş aralığı ise 20 ila 35'dir" dedi.

 Deva Partisi Antalya il kurucu heyet üyesi Kurumsal iletişim ve Tanıtım Başkanı Emre Karaşin

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.