banner113

ALANYA, ERDOĞAN’I BAĞRINA BASTI

banner106

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya’da coşkuyla karşılandı.  

ALANYA, ERDOĞAN’I BAĞRINA BASTI
07 Ocak 2023 Cumartesi 15:39

banner108
banner238


 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılının ve Türkiye Yüzyılı’nın ilk mitingini ve toplu açılış törenini Antalya’da yaptı. Erdoğan, Antalya’da 1 Milyar 157 Milyon TL değerinde 82 projenin Toplu Açılışını gerçekleştirdi.

Antalya’nın 19 İlçesinden yoğun bir katılımın sağlandığı mitingde Alanya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmadı. AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı haftalar öncesinden başladığı çalışmalar ile Antalya’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a büyük destek verdi.

İlçe Başkanı Mustafa Toklu; Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları, Meclis Üyeleri ile yoğun bir çalışma temposunda içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya programının belli olmasının ardından çalışmalara başladıklarını ve bu yoğun çalışma neticesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Alanya’dan en güçlü desteği sağladıklarını ifade etti. Alanya’da belirlenen 11 ayrı noktadan kaldırılan otobüslerle vatandaşları Antalya’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluşturan AK Parti İlçe Teşkilatı, bu coşkuya herkesi ortak etti.


 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hasret giderdiklerini belirten AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Heyecanımız ve coşkumuz ilk günkü gibi. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yeniden bir araya gelmenin sevincini yaşadık. Hasret giderdik, şükür kavuşturana.” dedi.


 
AK PARTİ ALANYA’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ
 
Alanya’dan mitinge güçlü bir katılımın sağlandığını belirten Başkan Toklu, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya programının şekillenmesinin ardından Alanya’mızda hummalı bir çalışma içerisinde olduk. Ana Kadememiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız, Mahalle Başkanlarımız ve Meclis Üyelerimiz sahada yoğun bir tempo ile çalışma yürüttü. Tek tek arama yapılarak halkımızı mitinge davet ettik. Otobüslerle ulaşımlarını sağladık. Yoğun çalışmalarımızın ve gayretlerimizin meyvelerini topladık, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Alanya’mızdan güçlü bir destek verdik. Halkımız, Cumhurbaşkanımızı bağrına bastı. Alanya’mızdan katılım gösteren her bir Teşkilat mensubumuza, vatandaşlarımıza tek tek teşekkürlerimi sunuyorum.


 
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’mıza kazandırılan 1 Milyar 157 Milyon TL değerinde ki 82 projenin toplu açılış törenini gerçekleştirdi. Türkiye Yüzyılına yakışır eser ve hizmetlerimizi Alanya’mıza ve Antalya’mıza kazandırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.