banner113

ALANYA İMAMLI MAHALLESİ’NDE AYNI ANDA 3 PROJE BİRDEN

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İmamlı Mahallesi’ne aynı anda 3 proje birden yapıyor. Mahallede atıl durumda olan ilkokulda ve yeni yapılan çocuk parkında çalışmalar tamamlanırken, muhtar evi için çalışmalar devam ediyor.

ALANYA İMAMLI MAHALLESİ’NDE AYNI ANDA 3 PROJE BİRDEN
14 Haziran 2022 Salı 14:11

banner108
banner238


 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatıyla uygulanan projelerle kırsal mahalleler modern bir görünüme kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında İmamlı Mahallesi’nde atıl durumda olan bir ilkokul ve önündeki alan düzenlenerek mahalle halkının düğün, toplantı ve diğer organizasyonlarda kullanabileceği, içinde çocuk oyun parkı da bulunan sosyal bir alana dönüştürüldü.
SOSYAL ALAN, ÇOCUK OYUN PARKI TAMAMLANDI MUHTAR EVİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR 
Alanya Belediyesi uyguladığı meydan ve oyun parkı projesi ile İmamlı Mahallesi’nin çehresi değişti. Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İmamlı Mahallesi’nde bulunan atıl vaziyetteki ilkokul binasını yenileyerek kullanılabilir hale getirdi. Ayrıca alana bir de çocuk oyun parkı yapıldı. Mahalle halkının da isteği olan iki hizmet tamamlanarak halkın hizmetine açılırken, bir diğer proje olan Muhtar Evi inşaatında ise sona gelindi.
BAŞKAN YÜCEL: “AYNI ANDA 3 PROJEYİ HAYATA GEÇİRİYORUZ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaparak, “Her bölgede olduğu gibi İmamlı Mahallemizde de vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, sosyal alan, oyun parkı ve muhtar evi projelerimizi hayata geçiriyoruz. Ayrıca atıl vaziyette bulunan ilkokulu da yenileyerek vatandaşlarımızın toplantı ve özel günlerde kullanmaları için hizmete sunduk. Alanya’mızın her noktasında halkımıza en iyi şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz.” dedi.
 

banner109
banner110
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.