banner113

Alanya Kaymakamı, Gelecek Partisini ağırladı!

banner106

Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Tuluk beraberindeki heyetle Alanya İlçe Kaymakamı Mustafa Harputlu’yu makamında ziyaret etti. 

Alanya Kaymakamı, Gelecek Partisini ağırladı!
29 Mayıs 2020 Cuma 14:49

banner108
banner238
YENİ BİR SÜREÇ
Kaymakam Harputlu nazik ziyaret için Gelecek Partisi teşkilatına teşekkürlerini iletirken, Alanya için yeni bir sürece girildiğini, bu süreçte tüm siyasi partiler ile uyum içinde birlikte çalışılacağını, koordinasyon sağlanarak Alanya’nın kamu düzenini nasıl daha iyi hale getirileceği noktasında çalışmalara yoğunlaştıklarını, dolayısıyla her türlü istişareye açık olduklarını belirtti.
DESTEĞE HAZIRIZ
Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Tuluk; “Kamu düzeninin Genel Başkanımız Sn. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Başbakanlığı döneminde de sıklıkla ifade ettiği bir durum olduğundan dolayı bu sürece katkı sağlama konusunda sonuna kadar destek veriyoruz. Kamu düzenini tesis etme hususunda Gelecek Partisi Alanya İlçe Teşkilatı olarak üzerlerine düşen ne varsa hazırız" dedi.
TABLO HEDİYE ETTİLER
İlçe Başkanı Tuluk, Kaymakam Harputlu'ya Osman Hamdi Bey’in Osmanlı Dönemindeki aydınların sosyal hayatını resmettiği “Satranç Oynayan İki Adam” isimli tablosunu hediye etti.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.