banner113

Alanya KYK Terken Hatun Kız Öğrencinde yurdunda zehirlenme!

banner106

Alanya Terken Hatun yurdunda kalan kız öğrencilerin yedikleri yemekten dolayı zehirlendikleri iddia edildi.

Alanya KYK Terken Hatun Kız Öğrencinde yurdunda zehirlenme!
02 Kasım 2019 Cumartesi 14:21

banner108
banner238

ALKÜ'de öğrenci olan ve bu yurt ta kalan Zeliha adlı öğrenci kendisine ait twitter hesabından başından geçen olayları yazdı.

İşte o yazı.
26.10.2019 tarihinde Alanya Terken Hatun KYK yurdunda akşam yemeğinde yediğim patates salatasından zehirlendim.

 Mideme dokunmaz diye yediğim patates salatasından. Gecenin bir yarısı mide bulantısı ağrı kusma ishal. Ağlayarak gittim hastaneye 5 tane serum takıldı. Sonrasında 3 gün kalkamadım. İstirahat etmem gerekti. Yemek yiyemedim, mide rahatsızlığım bir süre devam etti. Hastanede yatarken yurttan aynı şikayetlerle gelen bir sürü arkadaşımı gördüm. 

En az 20 25 kişiydik. Sadece Başkent hastanesi acilinde, ALKU EAH Acilinde de bazı arkadaşların yattığını duydum. En az 40-45 kişinin hastaneye geldiğini tahmin ediyorum. Hastaneye gitmeyip yine de rahatsızlanmış olan arkadaşlarım da vardı. İki yıldır çıkan yemekler hep kötü, meyve veya tatlı zaten kırk yılda bir çıkarsa o da.. 

Maddi durumum yok, ailem hâlâ bilmiyor. Bu olayı söyleyemedim bile onlara, üzülmesinler diye anlatmadım. Yemekler bu yıl gerçekten kötü, mecburum yiyorum. Benim gibi bir sürü arkadaşım da öyle. Çok öfkeliyim, yemek işletmesi sadece sözlü olarak uyarılacakmış.

Ceza almalarını istemiyorum zaten bana bir faydası olmaz, sadece yemekler bundan sonra güzel olsun. Birisi bu sorumluluğu alsın ve bizimle konuşsun istiyorum. Kimse gelip konuşmadı, özür mahiyetinde bir söz söylenmeliydi en azından. Kaç kişinin canı yandı, 3 günüm heba oldu. Neden kimse gelip böyle bir durum olmuş, üzgünüz demedi? Bir konuşma bir açıklama yapmak bu kadar mı zor? O duyuruyu görmesem haberim bile olmayacaktı belki sürecin sonuçlandığından. 3 gün çalındı yok yere, ağlayarak geçirdim 3 günü. Ve bir özür bile yok.



 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.