banner113

Alanya ülkü ocakları başkanından 10 kasım mesajı..

banner106

Alanya Ülkü Ocakları başkanı Abil Gündoğru 10 kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümüyle ilgili bir mesaj yayınladı.

Alanya ülkü ocakları başkanından 10 kasım mesajı..
09 Kasım 2018 Cuma 17:36

banner108
banner238
Gündoğdu mesajında şunları söyledi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk Milletinin bağımsızlığı ve gelişmesi için kendini Milletine adayan , tüm dünyanın kabul ettiği büyük bir devlet adamıdır. 
Ulu Önder" Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir" demiştir. İşte bu nedenle Atatürk'ün fikirlerini ve düşüncelerini iyi anlamalı, Cumhuriyetimizi daha ileri seviyelere taşımak, için çaba göstermeliyiz.

Biz Türk Gençliği olarak Başbuğ Mustafa Kemal'in İlkelerini benimsemiş, Türk Devletinin varlığı Türk Milletinin Bekası için, Her Alanda üstüne düşen vazife ne ise layıkıyla yerine getirmek için Mücadele Edeceğiz..
Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışın 80. yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmetle anıyorum. 
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.