banner113

Alanya'ya atandı

banner106

Yaklaşık 2 yıldır Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi Sosyal Güvenlik Müdürlüğü görevini yürüten Muharrem Kaya Alanya SGK Müdürlüğüne atandı.

Alanya'ya atandı
26 Mayıs 2017 Cuma 12:40

banner108
banner238

Akçakale sosyal güvenlik kurumunda yaptığı başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren ve ilçe’ye SGK binasının yapılmasında büyük emekleri geçen Akçakale SGK Müdürü Muharrem Kaya, Akçakale SGK Müdürlüğünden Alanya SGK Müdürlüğüne atandı.
2 Yıldır Şanlıufra’nın Akçakale İlçesinde SGK Müdürlüğü yapan Muharrem Kaya bura da yaptığı çalışmaları ile ilçede de sevilen müdürler arasında yer alıyordu. Kaya atama sonrası yaptığı açıklamada “Yaklaşık 2 yıl önce Şanlı Urfa’nın Akçakele ilçesine SGK Müdürü olarak atandım. Burada 2 yıldır görev yapıyorum ve tayinim Alanya’ya çıktı. Alanya’nın nüfusu 500 bine yakın, özellikle yaz aylarında bu rakam milyonlara çıkıyor. Alanya gibi bir yerde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü yapacak olacağımdan mutluyum. Şu anda 6 yıl burada görev yapacağım. Tüm Akçakaleli kareşlerim haklarını helal etsinler”dedi.
Akçakale Sosyal Güvenlik Müdürü Muharrem Kaya Cuma günü itibariyle ilçe’de ki görevinden ayrılarak, yeni görev yeri olan Alanya'ya gitti.

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.