banner113

Alanya yı İYİ parti belediye ile tanıştıracağız!

banner106

Alanya yı İYİ parti belediye ile tanıştıracağız!
12 Şubat 2019 Salı 18:16

banner108
banner238

Yİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Toplantıda basın mensuplarına gündeme dair açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Yücel Apaydın, tanzim satışları konusunda eleştirilerde bulundu. AK Parti hükümetinin ülkeyi çağ atlatmak yerine geriye götürdüğünü vurgulayan Apaydın, "40 yıl öncesinden bizlerin dahi hatırlamadığı çocukluk yıllarımızda ancak duyduğumuz kuyruklar tanzim satışlar aracılıyla yeniden geldi. Ülkemizi uçuracağız diye iktidara gelenler sağ olsunlar ülkeyi 40 yıl geriye götürdüler. Tanzim satışlarda vergi yok, kira yok, çalışanlar  da kurumlarda çalışan insanlar, maliyet çok daha düşük belki de kar bile ediyorlar. Bunu insanlara yutturmaya çalışmasınlar. Fakat acı olan ise hükümetin hiçbir şekilde üretime destek vermeden, üretimi teşvik etmeden ülkeyi kurtarmaya çalışması akla ziyan bir çalışma. Madem insanlara ucuz ürünler temin etmek istiyorlar, maliyeti düşürmek istiyorlar akaryakıtta da indirimli satışlar yapsınlar. Elektrikte teşvikler yapsınlar, kamu kurum ve kuruluşların hizmetlerinde indirimler yapılsın. Özellikle vergide indirimler yapılsın. İnsanları üretime ve çalışmaya teşvik etsinler. Ülkeyi getirdikleri bu durumdan kurtarmak için projelerini ortaya koysunlar" Dedi.  

“İNSANLAR ŞEHİRLERE GÖÇ ETTİ”

Apaydın, "Artık insanlar bunların yalanlarına doydu. 17 senedir vaat etmedikleri hiç bir şey kalmadı. Fakat gerçekleştirdikleri tek şey ülkenin kaynaklarını sömürmek, üretimden insanları uzaklaştırarak tüketime yöneltmek oldu. Köylere hizmet götüremedikleri için insanları şehirlere yığdılar. Çünkü onlar için alt yapı hizmetlerini köylere götürmek zordu. Öğrencileri dahi taşımalı eğitimlerle merkezlere taşıyarak insanların köyden şehirlere yığılmalarına neden oldular. Artık üretim noktasında kıt andık. Sonumuz hayır olsun diyoruz. Bu iktidardan bir an önce kurtulmak umuduyla" ifadelerini kullandı.

“CHP'NİN KURUMSAL KİMLİĞİNE SAYGI DUYACAĞIZ”

Belediye meclis üyelikleriyle ilgili soruyu da yanıtlayan Apaydın, "Biz 31 Mart'ta Alanya'yı İYİ Parti Belediyeciliği ile tanıştırmak için yola çıktık. Bu yolda bir saniye bile durmadık. Bunu yapmak için şuanda meclis üyeliği ile ilgili çalışıyoruz. Belediye meclis listesi kafamızda şekillenmiş durumda. Son ana kadar değişiklikler olabilir. CHP ile ortak liste yapacağız, onların desteğini alacağız. CHP'nin kurumsal kimliğine saygı duyarak onlarla çalışacağız. Onların önereceği isimleri de çok bariz bir eleştiri yoksa listemize yerleştireceğiz. Bu şekilde seçimi kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.