banner113

Alanya’da Doğru Parti için çalışmalar başlıyor

banner106

Yeni kurulan Doğru Parti’nin Bölge Sorumlusu Hüseyin Öztürk, partinin yapılanması için yakında Alanya için de çalışmaların başlayacağını aktardı.

Alanya’da Doğru Parti için çalışmalar başlıyor
26 Ağustos 2020 Çarşamba 09:14

banner108
banner238
Adalet Partisi, Doğru Yol Partisi, ANAP geçmişi olan eski bakan Rıfat Serdaroğlu başkanlığındaki ‘Çoban Ateşi Hareketi’ partileşti. Doğru Parti adı verilen partinin kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığı’na teslim edildi. 
Çoban Ateşi Hareketi’nin Mersin Bölge Sorumlusu Hüseyin Öztürk, partinin kuruluş nedenleri, teşkilatlanma çalışmaları ve siyasi hedeflerini açıkladı. Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlardan dolayı Doğru Parti’nin kurulduğunu belirten Öztürk, “Çıkış noktamız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Varış noktamız da Cumhuriyet değerleridir. Doğru Parti, kaybolan devlet mekanizmasını yeniden yapılandırmak için kuruldu. Doğruları söylemek için yola çıktık. Doğru adımları, doğru adamlarla, doğru yerde ve doğru zamanda atacağız” dedi. 

Öztürk, Doğru Parti’nin 70’e yakın il merkezi ve ilçelerinde teşkilatlanmayı tamamladığını belirterek Antalya ve Alanya için de yakında açıklama yapılacağını duyurdu. Bölge sorumlusu olarak Alanya’yı ziyaret edeceğini belirten Öztürk, partinin teşkilatlanması ve tanıtımı için çalışacaklarını, başarılı olmak için yoğun çaba harcayacaklarını vurguladı

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.