banner113

Alanya’daki bir çok oteli de ilgilendiren flaş gelişme

banner106

Booking.com'un Türkiye içindeki faaliyetlerine getirilen ihtiyti tedbir kararına yapılan itiraz mahkemece reddedildi.

Alanya’daki bir çok oteli de ilgilendiren flaş gelişme
28 Mayıs 2017 Pazar 12:10

banner108
banner238
Şirketin faaliyetlerinin durdurulmasına, Booking'in yanı sıra, TÜROB, BODER ve bazı oteller de itiraz etmişti. 

Booking.com tarafından konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, mahkemenin aldığı kararın kendilerinde hayal kırıklığı yarattığı ifade edildi. Karara itiraz edileceği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''İTİRAZ EDECEĞİZ''

''Mahkemenin ihtiyati tedbir kararının kaldırılmasına yönelik yaptığımız itirazın reddine karar vermesi tarafımızda hayal kırıklığı yaratmıştır. Gerekçeli kararın her bir tarafa tebliğini takiben 2 haftalık yasal süre içinde karara itiraz edeceğimizi bildiririz. Türkiye yasalarına ve hukukuna her zaman bağlı kalacağımızı bu vesileyle yinelemek isteriz. Dolayısıyla itirazımızın değerlendirileceği süre içerisinde Türkiye'den Türkiye içerisine yapılan işlemlere erişim mümkün olmayacaktır.

''13 BİNDEN FAZLA OTEL İÇİN KATMA DEĞER YARATIYORUZ''

Ancak Türkiye'den yurt dışına ve yurt dışından Türkiye'ye yapılacak rezervasyon hizmetlerimiz kesintisiz devam edecektir. Hizmetlerimizin, Türk turizmine katkıda bulunmak adına bizimle iş birliği yapan 13 binden fazla otel için hatırı sayılır bir konaklama potansiyeli ve katma değer yarattığına inanıyoruz. Birçok otel, ihtiyati tedbir kararının yol açtığı hizmet kesintisinden telafisi çok zor olan ölçekte zarar gördüğünü beyan etmiş ve davaya müdahil olmuştur. Dolayısıyla dava ile ilgili haklılığımıza dair inancımız devam etmektedir.''

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.