banner113

ALANYALI MUHTARIN HALK OTOBÜSÜ İSYANI! İMZALAR TOPLANDI, BÖCEK'E TESLİM EDİLECEK!

banner106

Alanya’nın en önemli turistik noktaları arasında ilk sıralarda yer alan Alanya Kalesi’ne Halk Otobüsleri çıkmıyor.

ALANYALI MUHTARIN HALK OTOBÜSÜ İSYANI! İMZALAR TOPLANDI, BÖCEK'E TESLİM EDİLECEK!
13 Haziran 2022 Pazartesi 10:27

banner108
banner238

Alanya Kalesi’ni ziyaret etmek isteyen turistler ile Hisariçi Mahallesi’nde ve Tophane Mahallesi’nde yaşayanların ulaşım için kullandığı Alanya Halk Otobüsleri sefer yapmıyor. Her saat başı yapılan seferlerin iptal edilmesi, mahallelerde yaşayan insanların ve Alanya Kalesi’ni ziyaret etmek isteyen yerli-yabancı turistlerin tepkisini topluyor.

TURİSTLER SAATLERCE BEKLİYOR
Otobüslerin geçiş güzergahında bulunan duraklarda saatlerce bekleyen insanlar, durak etrafında bulunan esnafa sürekli otobüs saatini soruyorlar. Bir günde yüzlerce turistin ve vatandaşın “Otobüs saat kaçta geliyor?” sorusunu sorduğu esnaf da bu durum karşısında şaşkın. Kendilerine sürekli otobüs saati sorulan çevre esnaf; “Her gün yüzlerce turist, otobüsün ne zaman geleceğini soruyor. Yıllardır saat başı geçen otobüsler artık günde 1 kez bile gelmez oldu. 
HİSARİÇİ ve TOPHANE HALKI MAĞDUR
Alanya Kalesi yolu üzerindeki Hisariçi Mahallesi ve Tophane Mahallesi’nde yaşayan vatandaş, ise şikayetçi. Hisariçi Muhtarı Mustafa Bayrak "Evlerine ulaşmak için yıllardır otobüsleri kullanan halk, maalesef mağdur. Bizde imza topladık. Bu hafta için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e bizzat kendim teslim edeceğim" dedi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.