banner113

Alanyalı O isme, Antalya'da büyükşehir belediyesinde görev...

banner106

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki şirketlerinden ANTEPE'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Muhittin Böcek'in danışmanı Cem Oğuz getirildi. Yönetime ise Alanya'dan CHP Belediye meclis üyesi adayı Pınar Vural getirildi

Alanyalı O isme, Antalya'da büyükşehir belediyesinde görev...
09 Mayıs 2019 Perşembe 09:13

banner108
banner238

 

Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük şirketlerinden ANTEPE'nin yönetim kurulu kesinleşti. Yeni yönetim kurulunun başına Muhittin Böcek'in danışmanı ve eski İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Cem Oğuz getirildi. Yönetim kurulunda yer alan İlker Deniz Sayın da şirketin yeni genel müdürü olacak. Seçim döneminde Muhittin Böcek'in yakın çalışma ekibinde yer alan Sayın, Mustafa Akaydın döneminde de ANTEPE'de genel müdür yardımcılığı yapmıştı. 9 kişilik yönetim kurulunda Oğuz ve Sayın dışında Mustafa Erdem, İsmail Erdoğmuş, Mithat Aras, Önder Kurnaz, Pınar Vural, Tuncay Ercenk ve Şerafettin Şahin yer alıyor. Yönetim kurulundaki Mustafa Erdem, bir dönem CHP İl Başkanlığı, Tuncay Ercenk de CHP'nin Antalya milletvekilliğini yapmıştı.

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI'NIN ISTIRAKI SIRKETLERINDEN ANTEPE'NIN YONETIM KURULU BASKANLIGI'NA, MUHITTIN BOCEK'IN DANISMANI CEM OGUZ GETIRILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)
Cem Oğuz

BUYUKSEHIR BELEDIYESI'NIN EN BUYUK SIRKETLERINDEN ANTEPE'NIN YONETIM KURULU KESINLESTI. YENI YONETIM KURULUNUN BASINA MUHITTIN BOCEK'IN DANISMANI VE ESKI INSAAT MUHENDISLERI ODASI BASKANI CEM OGUZ GETIRILDI. YONETIM KURULUNDA YER ALAN ILKER DENIZ SAYIN (FOTODAKI) DA SIRKETIN YENI GENEL MUDURU OLACAK.(FOTO:ANTALYA-DHA)

İlker Deniz Sayın

Önder Kurnaz

Mithat Aras

Şerafettin Şahin

banner109

Etiketler; #pınar vural
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.