banner113

Alanyalı şehidimizin ailesini arayarak başsağlığı dilediler...

banner106

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde meydana gelen patlamada şehit olan askerlerden Topçu Er Yusuf Önder’in (22) Alanya daki ailesine şehadet haber verildi.

Alanyalı şehidimizin ailesini arayarak başsağlığı dilediler...
11 Kasım 2018 Pazar 07:48

banner108
banner238

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Irak sınırındaki Süngü Tepe üs bölgesinde dün gece atış yapıldığı sırada patlama meydana. Patlamada 7 asker şehit olurken, 25 asker yaralandı. Şehit askerlerden Topçu Er Yusuf Önder'in (22) Alanya'nın Kadıpaşa Mahallesi İkizler Sokak'ta oturan ailesine acı haber verildi. Yusuf Önder'in annesi Sevcan Önder ve babası Sunay Önder'e şehadet haberini yetkililer tarafından verdi. Şehidin ailesinin oturduğu eve ve çevresindekiler evlere Türk bayrağı asılırken, evin önüne taziye çadırı kuruldu. Sağlık ekipleri şehidin evinde hazır bekletilirken, haberi duyan yakınları ve komşuları da taziye için eve geldi. Şehit Yusuf Önder'in ailesinin iki çocuğundan küçüğü olduğu ve aslen Bursalı olan ailesiyle Alanya'da ikamet ettiği öğrenildi.

ERDOĞAN VE ÇAVUŞOGLUNDAN BAŞSAĞLIĞI

Öte yandan bir dizi temaslar için Fransa giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, şehidin ailesini telefonla arayarak başsağlığı diledi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.