banner113

Alper Demirbaş; 'Sokağa çıkma yasağı uygulansın'

banner106

Profesör Dr. Alper Demirbaş, twitter paylaşımları ile sokağa çıkma yasağı uygulanmasını istedi, “Sokağa çıkma yasağı uygulanmadan bu iş bitmedi, bitmez de’ dedi.

Alper Demirbaş; 'Sokağa çıkma yasağı uygulansın'
24 Mart 2020 Salı 13:16

banner108
banner238

Kim ne derse desin, bir Tıp Profesör'ü olarak diyorum ki” mesajını yazıp altında da “#Sokağacikmayasağışarttir” hashtagini paylaşan Demirbaş, İngiltere’nin de aralarında bulunduğu Irak, İtalya, Tunus, Belçika, Fransa, İspanya, Sırbistan ve Yunanistan 9 ülkede sokağa çıkma yasağı uygulandığına ilişkin tweetler attı ve bunları retweet etti.

Prof. Dr. Demirbaş, Amerika’nın da 32 eyaletinde sığa çıkma yasağı başlattığını belirterek şöyle dedi; “Türkiye’de neden uygulanmıyor… Çünkü, bu sokağa çıkma yasağının ekonomiye yük getireceğinden korkuyorlar. Böyle bir düşünce yönetimin zafiyetidir. Suriye’den gelenlere 40 milyar para ayıranlar vatandaşına da para ayırmak ve bakmak zorundadır.”

Prof. Dr. Demirbaş, devletin vatandaşlarına en az 2 hafta bakma planlarını yapmak zorunda olduğunun altını da çizerek, ”Hem evde kalın demek, hem de bunun toplumsal altyapısını yapmamak bir büyük zaafiyettir #Sokagacikmayasagisarttir” tweetini de paylaştı.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.