banner113

Alperen ocaklarından, Çakır'a ziyaret

banner106

Alanya Alperen Ocakları Başkanı Mansur Bebekoğlu, yönetim kurulu üyeleri Tayfun Doğan ve Deniz Çalışkan, BBP Genel Başkan Yardımcısı MKYK üyesi Alaattin Çakır'ı ziyaret etti

Alperen ocaklarından, Çakır'a ziyaret
24 Kasım 2021 Çarşamba 14:02

banner108
banner238

Ziyaret ile ilgili olarak Alperen Ocakları Başkanı Mansur Bebekoğlu, Manşet Alanya'ya şu açıklamayı yaptı. 28 Kasım’da Ankara da düzenlenecek olan Alperen Ocakları Gençlik Kurultayı öncesi, Yönetim kurulumdan Tayfun Doğan ve Deniz Çalışkan ile birlikte Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi  Sn Alaattin Çakır Beyle Toyumuz öncesi istişarede bulunduk. Oldukça verimli geçen toplantımızda 28 Kasım günü "Yarınlar Bizimle Olacak" sloganı ile Ankara’ya, Alanya olarak yoğun bir katılım sağlayacağız… Varolsun teşkilat, var olsun Alperen Ocakları.


ÇAKIR TEŞEKKÜR ETTİ
BBP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti getirerek "Alperen Ocakları yıllardır ülkemize, gençlerimize güzel hizmetler yapmıştır. 'Alp' ayrı 'Eren' ayrı bir anlamdır. Bu da sizde birleştiğinde bambaşka bir güzellik ortaya çıkıyor. Allah gayretinizi boşa çıkarmasın. Birlik ve beraberlik içinde ortak paydalarımız için vatanımız için çalışmaya devam edeceğiz. Allah yolunuzu açık etsin, başarılar diliyorum” dedi.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.