banner113

ALTSO Başkan adayı Toksöz: Alanya ticareti fazla meşgul edilmemelidir!

banner106

ALTSO Başkan adayı Tunahan Toksöz basın açıklaması yaptı

ALTSO Başkan adayı Toksöz: Alanya ticareti fazla meşgul edilmemelidir!
09 Kasım 2022 Çarşamba 13:02

banner108
banner238

Toksöz açıklamasında şunları söyledi.

ALTSO Seçimleri Sonrasında Tunahan Toksöz Konuştu: "Herkesi Kucaklayacak Bir Yönetime İhtiyaç Var.“

Geçen hafta sonu gerçekleştirilen ALTSO seçimi sonrasında itirazların değerlendirilme süreci devam ediyor. Antalya İl Seçim Kurulu tarafından sonuç henüz açıklanmadı.

Antalya İl Seçim Kurulu'ndan yapılacak açıklamayı bekleyen ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz, "ALTSO Seçim Sonuçlarının nihayete ermesi ve çıkan sonuca herkesin saygı göstermesi gerekmektedir. Alanya ticareti daha fazla meşgul edilmemelidir.

Seçim süresince belirttiğimiz gibi bu şehrin, birlik ve beraberlik içerisinde olgulaşabilecek bir ALTSO yönetimine ihtiyacı var. 

Gaye hizmet ise ticaret odası seçim sonuçları dikkatle okunmalı. 

Bu sonuçlara bakıldığında, bizimde her defasında dile getirdiğimiz gibi bu şehrin “herkesi kucaklayacak bir yönetim” arzusu içerisinde olduğu söylenebilir. Tunahan Toksöz olarak benim içinde bulunduğumuz süreçte tüm adaylara önerimdir.

ALTSO Yönetimi her kesimden iş insanımızın yer aldığı bir yapı ile yönetilmelidir. Bu şehirde toplumsal mutabakat esastır.

Adaylara destek vermiş, oy kullananan tüm iş insanlarımızın tamamının temsil edildiği bir ALTSO herkesin desteğiyle birlikte yönetilmelidir. Bizim bu teklifimiz, seçim öncesi, seçim dönemi ve sonrası hatta bugünde aynı çizgide olduğumuza en güzel kanıttır. “ dedi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.