banner113

ALTSO BAŞKAN ADAYI TUNAHAN TOKSÖZ'DEN PROJEYE DESTEK SÖZÜ. İŞTE O PROJELER!

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Tunahan Toksöz staj imkanı ile istihdam sağlayan projeye destek verdi.

ALTSO BAŞKAN ADAYI TUNAHAN TOKSÖZ'DEN PROJEYE DESTEK SÖZÜ. İŞTE O PROJELER!
06 Haziran 2022 Pazartesi 20:02

banner108
banner238

Üniversite mezuniyetinin ardından Alanya Belediyesi’nde Kent Bilgi Sistemi kurulması projesine davet edilerek iş hayatına başlayan Tunahan Toksöz, çevre belde belediyeleri ile ilçedeki tüm kamu kurumlarının dijitalleşmesinde aktif rôl üstlenmiştir. On yılı bulan kurumsal işinden istifa ederek, edindiği tecrübeleri ticari yaşamında da başarıya dönüştürmüştür.


İnşaat Müteahhitliği, İnşaat Malzemeleri Ticareti, Tarım, Teknoloji, Filo Kiralama alanlarında faaliyetlerini sürdürürken, Alanya için sosyal sorumluluk projelerinde de aktif şekilde çalışmalarını yürütmektedir.

Sivil Toplum Kuruluşu ve sosyal sorumluluk projelerinin içinden gelen biri olan iş insanı, gençlerimizin istihdamına çözüm olacak "Ulusal Staj Programına" şirketlerini dahil ederek stajyer öğrencilere kariyer imkanı açan projeyi desteklemektedir.

Alanya'daki iş verenler ile iş imkanı arayan öğrencileri bir araya getirmeyi amaçlayan Toksöz bu konu hakkındaki görüşlerini şu şekilde ifade etti:

"Alanya'mız hepinizin bildiği gibi bir turizm beldesidir. Turizm başta olmak üzere tüm alanlarda istihdama katkı sağlayacak iş insanlarımızı "Ulusal Staj Programına" davet ediyorum. Burada yapacağımız iş ilanlarımız kamuoyu ile şeffaf ve güvenilir bir şekilde paylaşılacak ve öğrenci kardeşlerimizin kimlik bilgilerini görmeden, sadece söz konusu yeterlilik alanlarında aldıkları puanlar üzerinden staj teklifini ileteceğiz. Başvuruda bulunan öğrenciler ise öğrenimleri sırasında edindikleri bilgileri pratiğe dökecek, iş tecrübesi kazanacaklar. Öğrencilik dönemimden itibaren çalışma hayatına atılan biri olarak iş bulma konusunda yaşanan sıkıntıları biliyorum. Bu doğrultuda yapılan programı çok anlamlı buluyorum. Liyakat esaslı bir stajyer alımı gerçekleşirken, iş veren de kolaylıkla çalışanını bulabilme fırsatı yakalayacak. Sanayi Bölgeleri içerisinde yer alan Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumlarının 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri için çok faydalı olacak. Örgün eğitimine devam eden ve şartları sağlayan öğrencilerimiz için de kaçırılmayacak bir başvuru imkanı olarak düşünüyorum. Alanya'nın yetiştirdiği bir birey olarak iş insanlarıyla sık sık bir araya geliyorum. Nerede bir insanımızın ihtiyacı olsa, herkes imkanı çerçevesinde yardımına koşuyor. Burada ise yine iş insanı kimliğimizin kendini göstereceğine inancım tamdır. Tüm iş insanlarımızı gençlerimizi iş yaşamına katmaya davet ediyorum. 

Tecrübelerimizi gelecek nesillere aktarmak hepimizin sorumluluğudur. İlçemizin kalkınmasına katkı sunmak vefa borcumuzdur. İlçemizi seviyoruz. Ama her şeyden önce gençlerimize destek olacağız." 

TNH GRUP bünyesinde stajyer alımını başlatan Sn. Tunahan Toksöz'e sosyal sorumluluk projesine olan katkıları ve tüm Alanyalı iş insanlarına olan stajyer alımına destek çağrısı için teşekkür ediyoruz.
 

banner109

Etiketler; #tunahan toksöz
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.