banner113

ALTSO başkan adayı Tunahan Toksöz, Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi

banner106

ALTSO başkan adayı Tunahan Toksöz, Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi
28 Mayıs 2022 Cumartesi 19:19

banner108
banner238

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Geçmiş Dönem Tarım Bakanı Kutbettin Arzu, 21. Dönem Konsey Başkanı Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu ve 21. Dönem Konsey üyelerini Alanya’da geldi. ALTSO başkan adayı Tunahan Toksöz de Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi

Toksöz "Alanya’nın turizmini, tarımını ve inşaat sektörünü uzun uzun konuştuk, görüştük, fikir alışverişi yaptık, projelerimizi konuştuk, tavsiyelerini dinledik. Gelecek dönemde beraberce iş dünyasına çok faydalı işler yapacağımız öngörüsünde bulunduk. 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin’in odaya davetine teşekkür ediyoruz. Güzel bir anı yaşadık! TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile diğer aday arkadaşlarımızın buluşmasına vesile olduk. 

Seçilmek, aday olmak demokratik olgunluğun bir sandık sonucu. Biz adaylar olarak herkese eşit fırsatlar doğmasına taraftarız. Bu ziyarette de bunu yaşadık, yaşattık.

Heyecanla sandığı bekliyoruz. Her fırsatta hazır olduğumuzu beyan ediyoruz. Seçim takvimi beklentimizin haklı bir beklenti olduğuna inanıyoruz. Alanya’nın bekleyen ekonomik sorunları, pazar payı sıkıntısı olan iş dünyamızın hak ettiği yere gelmesi konusundaki çözümler üretmek için sandığı heyecanla bekliyoruz."

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.