banner113

ALTSO BAŞKANLIĞINI KAZANAN ERAY ERDEM İÇİN, ALANYASPOR KULÜP BAŞKANI HASAN ÇAVUŞOĞLU NE DEDİ? ÇAVUŞOĞLU, MANŞET ALANYA'YA KONUŞTU!

banner106

Alanyapor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'dan Manşet Alanya Gazetesi sahibi Hüseyin Kalaycı'ya özel açıklama.

ALTSO BAŞKANLIĞINI KAZANAN ERAY ERDEM İÇİN, ALANYASPOR KULÜP BAŞKANI HASAN ÇAVUŞOĞLU NE DEDİ? ÇAVUŞOĞLU, MANŞET ALANYA'YA KONUŞTU!
10 Kasım 2022 Perşembe 16:32

banner108
banner238

Gazeteci Hüseyin Kalaycı'nın Ticaret odası başkanlığına bir Alanyaspor yönetim kurulu üyesinin seçilmesini nasıl değerlendiriyorsunuz sorusuna Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu "Öncelikle şunu ifade etmek isterim ki. Hem Eray Erdem, hem Bilal Gömeç hem de Tunahan Toksöz benim kardeşlerim. Kulüp Başkanı olduğumdan beridir Erdem ve Gömeç, kulübümüzde yönetim kurulu üyeliği yapıyor. Kulübümüzün destekçileridir. Seçimlere müdahil olmadık olamayız da. Çünki etik olmazdı. Seçim öncesi adaylarımızı ziyaret ederek başarılar diledik. Tabi bu işin bir kazanını olacaktı. Sonuç itibariyle kazanan Alanya ve Alanyaspor olmuştur. Alanyaspor'dan bir Ticaret odası başkanı çıkmıştır. Bu işin kaybedi yok kazananını vardır" dedi. 
Eray Erdem'in yönetim kurulu üyeliği devam edecek mi sorusuna ise Çavuşoğlu "Tüzükte bu konuda bir engel yok. Bizce de yok. Devam etmesinden mutlu oluruz. Tekrar hayırlı olsun. Zaten makama geçtikten sonra yine Alanyaspor olarak ziyaretimizi gerçekleştireceğiz" dedi.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.