banner113

Altso da seçim süreci bitti

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odasında bugün yapılan seçim süreç tamamlanmış oldu

Altso da seçim süreci bitti
12 Nisan 2018 Perşembe 18:30

banner108
banner238
ALTSO’da 4 Nisan günü başlayan organ seçimleri bugün gerçekleşen, “Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Genel Kurul Delegeleri, Disiplin Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı seçimleri ile tamamlanmış oldu. Başkan Şahin, turizmden tarıma, eğitimden emlak sektörüne kadar tüm sektörlerden aldıkları destek sonrası sorumluluklarının arttığını ve bu teveccühe layık olmaya gayret edeceklerini söyledi. 
ALTSO’DA SEÇİM SÜRECİ SONA ERDİ
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin seçimlerin ardından yaptığı değerlendirmede, turizmden tarıma, eğitimden emlak sektörüne kadar tüm sektörlerden aldıkları destek ile göreve geldiklerini belirterek, “Herkesi kucaklamaya devam edeceğiz. Bizlere gösterilen teveccühe layık olmaya ve üyelerimiz için yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi
İLKLERİN ADAMI!...
Öte yandan geride kalan 4,5 yılda ilklere imza atan Başkan Şahin’in listeler hazırlanırken bile birçok ilke imza attığı görüldü. Uzlaştırmacı, birlik ve beraberlik söylemleri ile bilinen Başkan şahin bu yönüyle kadınlara ayrı bir önem verdiği görüldü.
ODA TARİHİNDE İLK KADIN BAŞKAN YARDIMCISI
Seçimlerin ardından 1991 Yılında kurulan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası tarihinde üst üste ikinci kez iş kadınları ALTSO Yönetiminde kendisine yer buldu. Haziran 2013 de göreve gelen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, geçtiğimiz dönem oda tarihinde ilk kez turizmci iş kadını Banu Okan’a yönetim kurulunda yer vermişti. Bu dönemde de Fatma Taşpınar ALTSO Yönetiminde yer aldı. Şahin’in, Fatma Taşpınar’a ayrıca yönetim kurulu başkan yardımcısı olarak da  görev vererek oda tarihinde bir ilke daha imza atması bekleniyor.
MECLİS BAŞKANI YİNE ATALAY!...
Öte yandan başarılı yönetimi ile bilinen Dr Metin Atalay, geçtiğimiz dönemde olduğu gibi yeni dönemde de ALTSO’nun meclisini yönetecek kişi oldu. Meclis başkanlığı görevini 4 yıl daha yapacak olan Atalay’ın yardımcılıklarını Mustafa Irmak ve   Selman Alaaddinoğlu seçilirken, katip üyeliğe de Yakup Koca getirildi.
İŞTE ALTSO’NUN YENİ YÖNETİM KURULU
Mehmet Şahin
Ali Kamburoğlu
Ali Orkan
Erhan Direkçi
Fatma Taşpınar
Hamza Sönmez
Hasan Parmaksızoğlu
Hilmi Bilal Sözen
Kemal Zamanoğlu
Mustafa Küçüker
Raşit Sadullahoğlu

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.