banner113

ALTSO MAHMUTLAR HİZMET OFİSİ AÇILDI

banner106

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin sözlerini bir bir tutmaya devam ediyor. ALTSO Konaklı Hizmet Ofisi’nin ardından ALTSO Mahmutlar Ofisi’de bugün gerçekleştirilen törenle açıldı. 

ALTSO MAHMUTLAR HİZMET OFİSİ AÇILDI
03 Kasım 2022 Perşembe 14:46

banner108
banner238

Açılış törenine Alanya Kaymakamı Sn Dr Fatih Ürkmezer’in yanı sıra, Alanya protokolü, muhtarlar, oda ve dernek temsilcileri ile bölge halkı katıldı. 
ÜRKMEZER VE TOP’TAN ŞAHİNE’E TEŞEKKÜR
Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top, Başkan Şahin’in noterden sonra hizmet ofisini de açarak Mahmutlar için sözlerini tuttuğunu belirterek, “Başkanımız Mehmet beye teşekkür ediyoruz. Verdiği sözleri tuttu” dedi. 

Kaymakam Dr Fatih Ürkmezer ise konuşmasında Alanya’nın mevcut kapasitesi göz önünde bulundurulduğunda Alanya’nın doğu ve batısına ofis açılmasının çok başarılı bir proje olduğuna dikkat çekerek, “ Başkan Mehmet Şahin ve yönetimini tebrik ederim. Kendileri ile çok uyumlu çalıştık. ALTSO’nun yeni seçilecek ekibi ile de aynı uyumlu çalışmanın devam etmesini umuyorum” dedi.

Törende konuşan Başkan Şahin ise, “Konaklı mahallemizden sonra Güzel Alanya’mızın en büyük Mahallesi Mahmutlar’a da ALTSO Hizmet Ofisimizi açtık. Ofisimiz Kestel, Mahmutlar, Kargıcak, Demirtaş ve diğer doğu mahallelerimize hizmet verecek.
İş insanlarımızın zaman kaybının önüne geçmek, Odamız hizmetlerinden daha hızlı biçimde yararlanmalarına olanak sağlamak amacıyla tıpkı noterler gibi Alanya’mızın doğusu ve batısına kazandırdığımız hizmet ofislerimiz Alanya’mıza hayırlı olsun.
Görev süremizin son günlerinde dahi ilk günkü heyecan ve hizmet aşkıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz Her sonun bir başlangıç olduğuna inanıyor ve her şeyimizi borçlu olduğumuz bu muhteşem ve kadim şehrimiz için çalışmaya devam ediyoruz. 
Alanya’mızın tüm sorunlarını biliyor ve projelerimiz ile geleceğe yürüyoruz. Yüce Allah’ın izni ve kadirşinas Alanya Halkının desteği ile aşamayacak sorunun olmadığına inanıyoruz Elhamdülillah!” dedi.


banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.