banner113

Ambulanslar teslim edildi

banner106

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in yayla ziyaretlerinde muhtarlardan gelen talep doğrultusundan söz verdiği tam donanımlı 2 ambulans törenle Antalya il sağlık Müdürlüğüne teslim edildi. 

Ambulanslar teslim edildi
10 Temmuz 2021 Cumartesi 15:21

banner108
banner238

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun katılımıyla yapılan ambulans teslim törenine kaymakam fatih Ürkemezer, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İyi Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan, bürokratlar, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya’ya her gelişlerinde Alanya ile ilgili güzel haberleri paylaştıklarını söyleyen Çavuşoğlu, Doğalgaz içinde gerekli çalışmaların yapıldığını vurguladı. Ambulansın bölgeleye önemli hizmeti olacağını ifade etti. Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, yaylalara ambulans gelmesine en çok 112 sağlık çalışanlarının sevineceğini söyledi. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na yardımlarından dolayı teşekkür etti.  Bakan Çavuşoğlu’ndan her zaman estek gördüklerini ifade ederek iskele ve yat limanın yer değiştirilmesi ile Mahmutlara tapu açılması konusunda desteğini yineledi.

İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür ise Alanya genelinde 35 bin nüfusa bir istasyon düştüğünü ifade etti. Ambulansa müftü İhsan İlhan’ın okuduğu duanın ardından teslim edildi.

Törende konuşan ALTSO Başkanı Şahin "Söz verdiğimiz gibi Yaylalarımıza hizmet verecek olan 2 Adet Tam teşekküllü ambulansımızı Alanya’mıza getirdik. Alanya’mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Sn Mevlüt Çavuşoğlu’nun da teşrifleri ile Oda hizmet binamız önünde duamızı ettik.
Alanya Kaymakamımız Dr Fatih Ürkmezer, Antalya İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ünal Hülür, Siyasi Partilerimizin İlçe Başkanları, Muhtarlarımız, Oda Başkanlarımız, meclis üyelerimiz, Alanya Protokol Mensuplarımız ve vatandaşlarımızın da katılımıyla;
Duasını gerçekleştirdiğimiz ambulanslarımız hizmetin en güzeline layık Alanya’mıza hayırlı olsun.
İçerisinde edeta bir acil servisi andıran donanım bulunan ambulanslarımız söz verdiğimiz üzere yazın Çayarası ve Gökbel’de belirlenen noktalarda bekleyecek ve çevredeki tüm yaylalara hizmet götürecek.
Dua vesilesi ile Odamıza da teşrif eden Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu yeni kurduğumuz ALTSO Web TV’yi de ziyaret etti. Bu ziyaret her zaman olduğu gibi çalışmalarımızda bizlere güç verdi.
Görevde bulunduğumuz sürece Alanya’mızın ekonomisine yönelik çalışmaların yanı sıra sosyal sorumluluk olarak gördüğümüz başta sağlık, eğitim ve güvenlik gibi alanlarda da elimizi dün olduğu gibi bundan sonra da taşın altına koymaya devam edeceğiz."

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.