banner113

Antalya Ak Partide 3 ilçe başkanı yeniden aday gösterilmeyecek!

banner106

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, kongre sürecinin 19 Ağustos'ta Kumluca kongresiyle başlayacağını söyledi.

Antalya Ak Partide 3 ilçe başkanı yeniden aday gösterilmeyecek!
10 Ağustos 2017 Perşembe 14:56

banner108
banner238
Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, kongre sürecinin başladığını belirterek, takvim hakkında bilgi verdi. Ak Parti'nin ilk kongresini 19 Ağustos Cumartesi saat 11.00'da Kumluca'da yapacağını kaydeden Başkan Sümer, Kumluca Belediye Kültür Merkezi'ndeki kongreye partilileri davet etti. İkinci kongrenin yine aynı gün saat 16.00'da Finike Spor Salonu'nda yapılacak Finike İlçe Kongresi olacağına değinen Başkan Sümer, sürecin Şubat 2018'de tamamlanacağını ifade etti. Rıza Sümer, 20 Ağustos Pazar günü ise saat 12.00'da Elmalı, saat 16.00'da Korkuteli kongrelerinin yapılacağına değindi.
2019 HEDEFİ
2019 yılında yapılacak seçimlere dikkati çeken Rıza Sümer, "Bu seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu 16 Nisan'daki referandum da gördük. Artık yüzde 50'nin üzerinde oy almanın ne kadar önemli olduğunu anladık. Başkanlık sistemi ile artık her seçimde yüzde 50'nin üzerinde oy almak zorunlu olmuştur. Onun için gece gündüz çalışacağız. Siyaset bizim yaşam tarzımız olacak. Önümüzdeki süreçte belki değişiklikler, yenilenme, tazelenme olacaktır. Bunun için isim havuzu oluşturacağız" dedi.
3 DÖNEM KURULU
Rıza Sümer, Ak Parti Genel Merkezi'nin ilçe başkanları için aldığı 3 dönem kuralı hakkında da bilgi verdi. Başkan Sümer, "Karar doğrultusunda üç dönem ilçe başkanlığı yapan başkanlarımız bu kongrelerimizde aday olamayacak. Demre, Döşemealtı ve Akseki ilçe başkanlarımız bundan dolayı hizmet bayrağını başka arkadaşımıza teslim edecek. Partimize uzun yıllar hizmet vermiş başkanlarımız başka noktalarda hizmet yürüyüşümüze devam edecek" dedi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.