banner113

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALANYA'YI GÖZDEN ÇIKARDI. MUHTAR İSYAN ETTİ!

banner106

Alanya'nın Elikesik’te yetersiz kalan büzün değiştirilmemesine ve yolların yamasının yapılmamasına tepki gösteren Muhtar Boz, "Her gün bir bahane buluyorlar. Herhalde Büyükşehir Belediyesi, Alanya’yı il olacak diye gözden çıkardı. Su arızasından başka bir şey yapmıyorlar” dedi.

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALANYA'YI GÖZDEN ÇIKARDI. MUHTAR İSYAN ETTİ!
22 Ağustos 2022 Pazartesi 12:38

banner108
banner238

Elikesik Mahalle Muhtarı Yusuf Boz mahalle girişindeki binlik büzün değiştirilmemesi nedeniyle tıkanma sonucu pis suların yola akmasına tepki gösterdi. Mahalle girişinde bulunan beton santralinin yanındaki büzün değiştirilmesi için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne konuyu defalarca ilettiğini ifade eden Boz, "Orada bir tane binlik büz var. Bu büzün içi tamamen dolu durumda. Su yolun üzerinden akıyor. Bugün, yarın değiştireceğiz dediler ama bir türlü değiştiremediler. Büzün üst tarafında bulunan şantiyelerin kanal yapmaları lazım. Pis sular yola akıyor. Zabıtalara da söylüyoruz ama onlar da yardımcı olmuyor. Beton santralinin sahiplerine de durumu ilettik. Hepsi biliyor. Şantiyenin girişinde bulunan ve tıkanan büzü görünce elime bir tahta parçası alarak açtım. Şantiyenin girişinde bulunan su için şantiyedekiler bu su benim değil diyor. Su yukarı şantiyeden geliyor ama kimse eline bir kürek alıp kanal açmıyor. Betondan bir set yapmışlar. Normalde demir kanal yapmaları lazım ama yapmıyorlar” dedi.
YAMA DAHİ YAPMIYORLAR
Mahalledeki yollarda bulunan asfalt yamalarının çok kötü durumunda olduğunu kaydeden Boz, büyükşehir belediyesine seslendi. Boz, "2 buçuk senedir ASAT kendi yaptığı yamaları tekrar yamayamadı. Her gün bir bahane buluyorlar. Herhalde büyükşehir Alanya’yı il olacak diye gözden çıkardı. Su arızasından başka bir şey yapmıyorlar" dedi.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.