banner113

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİ ERKAN DEMİRCİ'DEN ŞEHİR PLANCILARINA ÖZEL KUTLAMA

banner106

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Erkan Demirci, Dünya Şehircilik Günü’nde meslektaşlarını sevindirdi. Kendi de şehir plancısı olan Erkan Demirci, Büyükşehir Belediyesi’nde ve Alanya’da görev yapan şehir plancılarına çiçek takdim ederek, ‘Dünya Şehircilik Günleri’ni kutladı.

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİ ERKAN DEMİRCİ'DEN ŞEHİR PLANCILARINA ÖZEL KUTLAMA
09 Kasım 2022 Çarşamba 11:56

banner108
banner238

Alanya’da bir dizi etkinliğe katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Erkan Demirci meslektaşları ile de bir araya geldi. Demirci, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü nedeniyle Alanya'daki şehir plancılarının düzenlediği etkinliğe katıldı. Meslektaşları ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Demirci Başkan Muhittin Böcek’in selamını ileterek Dünya Şehircilik Günü’nü kutladı. 
MESLEKTAŞLARININ GÜNÜNÜ KUTLADI
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de katıldığı etkinlikte konuşan Erkan Demirci, Alanya’daki en eski plancılardan biri olduğunu söyledi. Demirci şehir plancılarının önemine dikkat çekerek, “Şehirlerin hem düzenli hem de planlı gelişmesinin sağlanması adına şehir plancısı arkadaşlarımız son derece önemli bir görev üstleniyor” dedi. Planlamanın çok zevkli ve güzel bir meslek olduğunu söyleyen Demirci, “Planlama sadece bir imar planı çiziminden ibaret değil. Mekânsal gelişime de katkı sunan bir meslek. Şehirlerin sosyolojik, demografik, ekonomik yapısına, verdiği kararlarla tesir eden bir meslek. Tüm meslektaşlarımın gününü kutluyorum” dedi. 
MESLEKTE 25 YIL PLAKETİ ALDI
Konuşmaların ardından meslekte 25 yılını dolduran şehir plancılarına plaket verildi. Başkan Vekili Demirci plaketini Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in elinden aldı. Başkan Vekili Erkan Demirci daha sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan meslektaşlarının gününü kutladı. İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Hüsamettin Elmas’ı ziyaret eden Başkan vekili Demirci, Büyükşehir Belediyesi’nde şehir plancısı olarak çalışan personelleri de ziyaret etti. Meslektaşlarını ziyaret ederek çiçek takdim eden Erkan Demirci, bu özel günleri nedeniyle tebrik etti.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.