banner113

Antalya büyükşehir belediyesi genel sekreterinden açıklama!

banner106

Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek'in başdanışman atadığı Cansel Çevikol Tuncer, genel sekreterlik için çözümsüzlük olmadığını, sürecin belli olduğunu söyledi.

Antalya büyükşehir belediyesi genel sekreterinden açıklama!
12 Nisan 2019 Cuma 16:42

banner108
banner238

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in başdanışman olarak atadığı Cansel Çevikol Tuncer, belediyenin yeni yönetiminin oluşturulması için yoğun çaba içinde olduklarını söyledi. Genel Sekreterlik için de adı geçen Tuncer, bu konuda çözümsüzlük olmadığını, bir onay süreci beklendiğini söyledi. Tuncer, "Süreç beklenecek, sürecin sonunda genel sekreterlik onayı geldikten sonra atamam yapılabilecek. Bir çözümsüzlük yok. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayı gerekiyor. Genel Sekreterlik için gereken memurluk şartı için de süreç belli. 24 yıllık avukatlık sürecim var. Bunun önemli bir bölümü kamu hizmetinden sayılacak. Başkanımız beni memuriyete geçirdikten sonra, genel sekreterlik için atanmamda sakınca görünmüyor" dedi. 

Cansel Çevikol Tuncer, geçen dönem Muhittin Böcek'in Konyaaltı Belediyesi'nde başkan yardımcılığını yaptı. CHP'den Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeliği de yapan Tuncer, partisinin grup sözcülüğünü yaptı. 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.